Vindt uw matras bij Droomvlucht Slaapcomfort

Matrassen

Bekijk alles

Topdek matrassen

Bekijk alles

DE BESTE MATRASSEN BIJ DROOMVLUCHT SLAAPCOMFORT

Goede matrassen komen in vele soorten en maten. Het maakt hierbij niet uit of u een merkproduct of actiematras zoekt. Droomvlucht Slaapcomfort heeft alles in huis om het beste comfort te vinden voor u.

Het matras vormt samen met de bedbodem het belangrijkste onderdeel voor een goed slaapcomfort. Hierdoor is het van belang dat u goede matrassen in uw ledikant of bedombouw heeft. De adviseur van Droomvlucht Slaapcomfort helpt u hierbij graag. Zo kunt u een matras vinden dat past bij uw voorkeur.

Wij adviseren u altijd proef te liggen voordat u een matras koopt? Dit is voor ons niet meer dan logisch. Uiteindelijk wilt u goed kunnen slapen. Het kopen van een matras is een jarenlange investering. Daarover hoort u op de best mogelijke manier te worden geïnformeerd.

Om u alvast een voorproefje te geven van de verschillende mogelijkheden hebben wij ons assortiment online inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u op uw gemak alle specificaties en mogelijkheden bekijken. Voor goed slaapadvies komt u vervolgens naar de winkel.

Het beste advies over slaapcomfort

GOEDE MATRASSEN VRAGEN OM SLAAPADVIES OP MAAT

Bij Droomvlucht Slaapcomfort geloven we in goede matrassen voor iedereen. Is er twijfel over het beste matras voor u? Dan biedt een scan of adviesgesprek uitkomst.

In onze beddenwinkels vindt u het meetsysteem van Kreamat. Kreamat Slapen à la Carte. Aan de hand van diverse foto's wordt uw ruggengraat in beeld gebracht. Met deze informatie wordt een matrasadvies uitgebracht en dit komt samen in een maatwerk matras. Het Kreamat à la Carte matras verzekerd u van de best mogelijke ondersteuning voor uw rug. Hierdoor wordt slecht slapen verleden tijd.

DE SLAAPGARANTIES VAN DROOMVLUCHT SLAAPCOMFORT

Wanneer u een matras, boxspring of ledikant koopt bij Droomvlucht Slaapcomfort bent u verzekerd van goed slaapcomfort.

Vanaf het moment dat u bij ons in de beddenwinkel binnen stapt richten wij ons op Optimale Service en advies. Door proef te liggen, een foto van uw rug te maken én advies te geven over uw ideale slaaphouding zijn we in staat om het optimale slaapcomfort voor u samen te stellen. Dit geeft ons de zekerheid dat u een passend product aanschaft. En zorgt voor duidelijkheid bij u over wat u koopt.