Over Droomvlucht Slaapcomfort

Maak kennis met uw vakmensen voor droomwensen. Droomvlucht Slaapcomfort is er met jarenlange kennis en ervaring voor u!

Als slaapspecialist met twee beddenwinkels in de regio Rotterdam adviseren wij u graag, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed.

Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen.

Droomvlucht Slaapcomfort voorziet u van het beste advies aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Al 25 jaar uw vakmensen voor droomwensen

Onze vakmensen voor Droomwensen

Plan uw winkelbezoek

Onze slaapspecialisten helpen u graag bij uw keuze voor beste bed. Neem rustig de tijd om door onze winkel te lopen en de laatste trends op het gebied van slapen en comfort te ervaren. Plan uw bezoek en verzeker uzelf van een adviseur die al uw vragen kan beantwoorden.

Vrijblijvende bezoekafspraak aanvragen

Winkelbezoek buiten openingstijden? Persoonlijke koopavond aanvragen

Let op! Uw aanvraag is nog niet definitief en wordt altijd vooraf (binnen 48 uur) bevestigd. Direct een afspraak maken? Bel 0180-328231

Beddenwinkel met een visie

Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Het personeel van Droomvlucht Slaapcomfort weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee.


Uitgebalanceerde collectie

Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen.

De showrooms van onze beddenwinkels zijn er op gericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Moderne beddenwinkel met twee vestigingen in regio Rotterdam