Ervaar Tréca Paris bij Droomvlucht Slaapcomfort

Ervaar Treca Paris in regio Rotterdam bij Droomvlucht Slaapcomfort

Maak kennis met Treca Paris en betreedt een universum waar alles mogelijk wordt, een universum waar dromen uitkomen.

De Knowhow van slapen wordt al vele generaties door Treca Paris gekoesterd om u de beste nachtrust te bieden. De slaapsystemen van Tréca Paris zijn niet alleen de meest hoogwaardige in techniek en comfort maar zijn ook designobjecten voor uw slaapkamer. Ervaar het bij Droomvlucht Slaapcomfort in Krimpen aan den IJssel.

Tréca, l'art de la chambre

Ontdek wat luxe ontspanning betekend bij Treca paris Rotterdam

Plan uw bezoek bij Tréca Paris Rotterdam

Persoonlijk-adviesgesprek-bij-treca-paris-rotterdam-droomvlucht-slaapcomfort

Wij maken graag tijd om u vrijblijvend en vakkundig van advies te voorzien.

Laat uw gegevens achter en vraag een bezoekafspraak aan in onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel of bel. U bent van harte uitgenodigd.

Bel 0180-516563

 

Plan uw bezoek bij Tréca Paris Rotterdam

Bent u op zoek naar een nieuw bed of matras van Treca Paris en wilt u tijdens uw bezoek de zekerheid van een persoonlijke adviseur? Vul dan onderstaand formulier in en plan uw bezoek aan onze winkel in Krimpen aan den IJssel.

Winkelbezoek buiten openingstijden? Vraag een Persoonlijke koopavond aan

Let op! Uw aanvraag is nog niet definitief en wordt altijd vooraf (binnen 48 uur) bevestigd. Direct een afspraak maken? Bel 0180-516563

Tréca Paris Impérial collectie bij Droomvlucht Slaapcomfort

treca-paris-boxspring-ambacht-1

Nachtrust op maat

Tréca Paris is een merk van erfgoed, traditie en vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het merk Treca heeft aandacht voor alle klanten en zorgt dat iedereen zich bijzonder voelt.

treca-paris-boxspring-ambacht-2

Nachtrust van uitmuntende kwaliteit

Bij een bed of matras van Tréca Paris is niets aan het toeval overgelaten. Van het gebruik van kostbare stoffen tot de kleinste met de hand gestikte details: Tréca Paris biedt een aanpak op maat voor een uniek bed en een goede nachtrust.

treca-paris-boxspring-ambacht-3

Nachtrust tot een kunst verheven

De goede nachtrust is een kunst die Treca Paris u aanbiedt met behulp van zorgvuldig gekozen materialen, de expertise van de ateliers en het talent van de ontwerpers. De bedden worden van begin tot eind in onze ateliers gemaakt, op een historische plek voor het merk: in Reichshoffen, Frankrijk.

Droomvlucht Slaapcomfort is úw Treca Paris specialist in regio Rotterdam.