Nemen jullie mijn oude matras mee retour?

Regelmatig krijgen we de vraag of het voor ons mogelijk is om oude matrassen bij levering van nieuwe matrassen retour te nemen. Dit is voor ons niet vanzelfsprekend, maar Droomvlucht Slaapcomfort ontzorgt graag.

Bij de orientatie of aanschaf van een nieuw matras blijven er ook oude matrassen over. Weet ú al wat u gaat doen met uw oude bed of matrassen? Een vraag die we vaak krijgen is "Nemen jullie mijn matras mee retour?". Een kort antwoord is nee, maar daar bent u niet mee geholpen. Het antwoord op deze vraag is bij ons dus ja. Maar altijd in overleg en onder bepaalde voorwaarden.

Laat u gerust ontzorgen door Droomvlucht Slaapcomfort en u hoeft zich vervolgends geen zorgen meer te maken over dat oude bed. Droomvlucht heeft de mogelijkheid u te ontzorgt wanneer u dat nodig heeft.


Oude matras retour? We denken graag met u mee.

Naast dat wij zorg dragen om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed, passend bij uw wensen, kunnen wij ook zorg dragen over uw oude bed. Dit doen we echter altijd in overleg.

Veel van uw oude producten worden zomaar weg gegooid of naar het grof vuil gebracht. Onze ontzorg service houdt in dat uw oude bed of matras netjes wordt meegenomen bij levering van het nieuwe. We brengen dit aansluitend naar een van de recycle stations in de buurt. Daar worden de verschillende onderdelen gescheiden en hergebruikt. Zo bent u met de ontzorgdienst niet alleen praktisch bezig, maar ook nog eens goed voor het milieu.

Om er voor te zorgen dat het retour nemen van oude matrassen op een veilige en schone manier gebeurt hebben we een aantal spelregels:

  • De matrassen gaan altijd retour in een goed afgesloten zak.
    U kunt voorafgaand aan de levering (in overleg) matras zakken afhalen in een van onze beddenwinkels -of- Onze bezorgers/monteurs nemen deze matraszakken mee bij levering van de nieuwe matrassen. U kunt hiermee uw oude matras netjes inpakken.
  • De matrassen zijn droog en staan in dien mogelijk bij levering klaar bij de voordeur.
  • De matrassen worden alleen retour genomen als dit vooraf met de planning of verkoopadviseur is besproken.

Wat kost het afvoeren van een oud matras?

Deze ontzorgservice zorgt er voor dat u niet achter blijft met een oud en versleten bed. Voor deze service vragen wij een standaard vergoeding per artikel dat wij mee moeten nemen.

Er is bewust gekozen om geen winst na te jagen maar alleen de onkosten te verrekenen voor het vervoer en afvoer van uw oude bed of matras. U kunt hierbij rekening houden met €30,- per éénpersoons matras of €75,- per tweepersoons matras.

Advies in een ontspannen omgeving