Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

  • Rotterdamseweg 60-64
  • 2921 AP Krimpen aan den IJssel
  • 0180 516 563
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00

Het beste advies over slaapcomfort

Stel gerust uw vraag

Onze slaapspecialisten helpen u graag aan het beste bed. Neem rustig de tijd om door onze winkel te lopen en de laatste trends op het gebied van slapen en comfort te ervaren.

Contact

Luxe beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel

Dé luxe beddenwinkel in Regio Rotterdam. Ons filiaal in Krimpen aan den IJssel biedt alles dat nodig is om goed slaapcomfort én stijlvolle slaapkamer inrichting te garanderen.

Begonnen als de Serta store Rotterdam is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel inmiddels uitgegroeid tot een winkel met een zeer uitgebreid aanbod aan bedden, boxsprings, matrassen en accessoires. Sfeervol ingericht met een groot aanbod bedden van de meest toonaangevende merken zijn we in staat om u van passend comfort te voorzien. 

Persoonlijk advies in Krimpen

Ervaar de kracht van een Merkproduct

Als all-round beddenwinkel leveren wij alle grote merken van Nederland en de toonaangevende merken van over de hele wereld. Ervaar de kracht van een écht merkproduct.

De merken in onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel

Zit & Meer comfort

Ontdek de stijlvolle collectie relaxfauteuils in onze beddenwinkel. Want comfort vindt u niet alleen in bed.

Relaxfauteuils in Krimpen a/d IJssel


Droomvlucht Slaapcomfort in Krimpen aan den IJssel

Droomvlucht Slaapcomfort Krimpen aan den IJssel streeft er naar om voor u het beste slaapcomfort te vinden.

Vanzelfsprekend staat u bij ons centraal. Onze adviseurs in de winkel zijn experts op het gebied van slapen en slaapcomfort en staan elke dag voor u klaar. Wanneer u bij ons in de winkel langs komt bent u er van verzekerd geholpen te worden met Vakkundig advies, Optimale service en Persoonlijke benadering.

Daarnaast denken wij graag mee met u en is maatwerk in openingstijden mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden om een afspraak te maken wanneer het u uitkomt.