Arbeid, vlijt en kwaliteit van Nederlandse bodem

Avek | Bedden, boxsprings, bedbodems en matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Avek boxsprings, bedden, matrassen en bedbodems staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en optimaal comfort. Puur nederlands vakmanschap maakt uw bed écht van uzelf. En daarom vindt u dit merkt terug in de winkels van Droomvlucht Slaapcomfort.

Het beste advies over slaapcomfort

Kom in contact met Avek bij Droomvlucht Slaapcomfort

advies-lr

Wij maken graag tijd om u vrijblijvend en vakkundig van advies te voorzien. Laat uw gegevens achter en vraag een bezoekafspraak aan in een van onze winkels. U bent van harte uitgenodigd.

Bel 0180-328231

Plan uw bezoek bij Avek Rotterdam

Bent u op zoek naar een nieuw bed of matras en wilt u tijdens uw bezoek de zekerheid van een persoonlijke adviseur? Vul dan onderstaand formulier in en plan uw bezoek aan een van onze beddenwinkels.

Winkelbezoek buiten openingstijden? Persoonlijke koopavond aanvragen

Let op! Uw aanvraag is nog niet definitief en wordt altijd vooraf (binnen 48 uur) bevestigd. Direct een afspraak maken? Bel 0180-328231

Arbeid, Vlijt En Kwaliteit sinds 1927

Avek is een van oorsprong Fries bedrijf. Opgericht in 1927 in Surhuisterveen en gebonnen als meubelfabrikant. Grootvader Roelf Kok was, zoals men dat in friesland zeggen, 'oprjocht' te noemen. Met een eerlijke en praktische aanpak werd er hard gewerkt aan mooie producten. Vanuit vraag naar bijzondere formaten slaapmeubels is de overstap gemaakt naar bedbodems en matrassen. 

avek-hollands-fabrikaat-3

 

Avek bedden en boxsprings van Nederlandse (bed)bodem.

Al ruim 90 jaar is Avek toonaangevend binnen de beddenmarkt en heeft het Friese merk zich onmisbaar gemaakt in onze beddenwinkels.

Uniek slaapcomfort door de verwerking van een spiraal bedbodem in de boxspring bodem. Door de soepele ondersteuning van een spiraalbodem komen de verschillende pocketveer zones van de Avek matrassen optimaal tot hun recht. De pocketveer matrassen van Avek zijn naast een stevige pocketveer ook voorzien van een staalband rondom de matraskern. Hierdoor blijft deze stevig op zijn plek zitten, en behoud het matras beter zijn vorm.

Intussen is AVEK uitgegroed tot nationaal merk van hoge kwaliteit. De bedden worden nogsteeds in Surhuisterveen met de hand gemaakt. Dit gebeurt door vakmensen die de inmiddels jarenlange ervaring om weten te zetten naar een luxe product. Met de pijlers Arbeid, Vlijt en kwaliteit controleerd en garandeerd AVEK top kwaliteit.


Avek in Rotterdam

Wanneer u opzoek bent naar AVEK in Rotterdam bent u bij Droomvlucht Slaapcomfort aan het juiste adres. Met een bedden en matrassen test, diverse modellen op toonzaal en goed advies vindt u altijd het bed van AVEK dat bij u past.

De collectie van Avek vormt met haar innovatieve ideeën de basis voor hoogwaardige bedden, die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid. Het ruime assortiment bij Droomvlucht Slaapcomfort bestaat uit onder meer boxsprings, matrassen, dwars-gespannen spiraalbodems en ruimtebesparende bedden.


Ervaar Avek boxsprings in regio Rotterdam

De boxsprings van Avek hebben een mooie plaats veroverd in onze beddenwinkels. Bent u dus opzoek naar een boxspring van Avek in de regio Rotterdam? Kom dan eens langs in een van onze beddenwinkels. Wij laten u graag zien wat de Avek boxsprings zo bijzonder maakt.

Naast comfort is ook design zeer belangrijk. De luxe boxsprings van Avek zijn zowel landelijk als modern. Met 4 verschillende boxspring designs en diverse hoofdborden voor de verschillende designs zit er altijd een passend model en comfort voor u tussen. 

Gaat u voor de Avek boxspring 1927, de Simmer of Noflik, of spreekt de actie boxspring Ninety u aan? Neem alvast een kijkje online en kom langs in de winkel om Avek boxsprings in regio Rotterdam te ervaren.