Ontdek ultiem comfort en geniet van de voordelen van Technogel® - zowel overdag als 's nachts!

Technogel® ervaart u bij Droomvlucht Slaapcomfort

Wanneer u opzoek bent naar een drukverlagende en koele slaapervaring dan is Technogel® wellicht iets voor u. Ervaar het bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen.

Een goede nachtrust is fundamenteel voor uw gezondheid en welzijn en maakt van u een ander mens. U wordt wakker vol energie en voelt uzelf positiever, dag na dag. Technogel® is het eerste en enige merk gelmatrassen en -kussens met een dikke laag drukverlagende en warmteregulerende gel. Revolutionair en klinisch bewezen dat je er beter door slaapt. Technogel zelf noemt het de beste slaap ooit. En daarom vindt u deze matrassen terug op de drukverlagende afdeling van onze beddenwinkel in Zevenhuizen.

Ervaar Technogel® in Zevenhuizen

Kom in contact met Technogel® in Zevenhuizen

advies-lr

Wij maken graag tijd om u vrijblijvend en vakkundig van advies te voorzien. Laat uw gegevens achter en vraag een bezoekafspraak aan in een van onze winkels. U bent van harte uitgenodigd.

Plan uw bezoek bij Technogel® in Zevenhuizen

Bent u op zoek naar een nieuw bed of matras en wilt u Technogel® komen ervaren in onze beddenwinkel? Vul dan onderstaand formulier in en plan uw bezoek aan onze beddenwinkel in Zevenhuizen.

Winkelbezoek buiten openingstijden? Persoonlijke koopavond aanvragen

Let op! Uw aanvraag is nog niet definitief en wordt altijd vooraf (binnen 48 uur) bevestigd. Direct een afspraak maken? Bel 0180-328231

De voordelen van Technogel® in het dagelijks leven

Vindt samen met ons de perfecte matras

Een goede nachtrust maakt van u een ander mens. U wordt wakker vol energie en u voelt zich heel de dag door positiever. En als de ochtend verkwikkend is, raakt u geïnspireerd.

Technogel® heeft een revolutie teweeg gebracht met een koele, comfortabele steun, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat u er beter door slaapt. Het is het eerste en enige merk gelmatrassen met een dikke laag conformerende Technogel®. Hierdoor is het gedaan met een verstoorde nachtrust door zweten of het zoeken naar een comfortabele houding! Geniet sneller van een ononderbroken slaap tot 33% sneller inslapen en tot 45% meer diepe slaap

Technogel® wilt niet alleen de beste matras of kussen maken; Ze zorgen dat u volledig van het leven kan genieten

Droomvlucht Slaapcomfort staat achter Technogel®

Met Technogel® geniet je van een efficiëntere ononderbroken nachtrust. Gedaan met wakker worden door de warmte of het zoeken naar een comfortabele houding. Ervaar het in onze beddenwinkel in Zevenhuizen.