15 bedtextiel gevonden

Kwalitatief bedtextiel vindt u bij Droomvlucht Slaapcomfort

Naast goed comfort en ondersteuning wilt u ook elke avond weer in een heerlijk fris bed kunnen stappen. Goed passen bedtextiel is hiervoor zeer belangrijk. Denk hierbij aan een hoeslaken, molton of dekbedovertrek. Het liefste in 100% katoen zodat het goed ademt. Wij leggen u graag uit waar op te letten.

Wanneer we het hebben over bedtextiel bedoelen we hier twee type producten mee. De hoeslakens en de moltons. Hierin kennen we twee verschillende types, namelijk de standaard- en de topper-uitvoering. Er is dus passend bedtextiel voor ieder slaapcomfort. En hierin adviseren wij u graag.

Mooie moltons

De molton is een matras beschermer. De hoofdtaak van dit type bedtextiel zit al in de omschrijving. Het beschermen van uw matras of topdek matras. U maakt uw molton op óver uw matras en onder de hoeslaken. 

Heerlijke hoeslakens

Een hoeslaken is de stof die direct in aanraking is met uw huid. Wanneer u in bed stapt is dit bedtextiel het materiaal dat u voelt. En dus zijn de hoeslakens in veel verschillende soorten leverbaar. Passend bij uw persoonlijke voorkeur.

We erkennen twee type hoeslakens binnen onze collectie: Warm en zacht of koel en glad. Maar wat is nu het verschil, en waarom zou u voor het een, en niet het ander kiezen?

Beter bedtextiel bij Droomvlucht Slaapcomfort

Naast goed comfort advies, adviseren wij u ook graag in bedtextiel. Vraag een van onze verkoopspecialisten naar de mogelijkheden en wij zullen u de opties laten zien en voelen. Zo weet u zeker dat het aan uw geadviseerde slaapcomfort past bij uw nieuwe textiel. Heeft u nog vragen over bedtextiel? Kom dan gerust langs in onze beddenwinkel.

Weten waar u op (en onder) slaapt. Dat slaapt heerlijk! Welterusten!