Ervaar Serta in Rotterdam e.o. bij Droomvlucht Slaapcomfort

Welkom bij Serta Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is dé Serta dealer in regio Rotterdam. Met trots presenteren wij een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings bij ons in de beddenwinkel.

Binnen de slaapwereld is Serta, een van oorsprong Amerikaanse merk, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar bij Droomvlucht Slaapcomfort. Hiermee zijn wij nog steeds de éérste échte Serta dealer in Nederland. Nu kunt u dus ook genieten van een echte Serta boxspring in uw eigen slaapkamer. Dat slaapt lekker!

Maak kennis met Serta bij Droomvlucht Slaapcomfort

Serta boxsprings en matrassen voor iedereen!

Serta heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaap systemen met een lange levensduur.

Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. Een overdaad aan luxe en comfort is wat er voor u overblijft.

Kom langs in één van onze beddenwinkels en vindt uw ultieme comfort en ondersteuning.

Kom in contact met Serta Rotterdam

welkom-bij-serta-rotterdam

Wij maken graag tijd om u vrijblijvend en vakkundig van advies te voorzien. Laat uw gegevens achter en vraag een bezoekafspraak aan in een van onze winkels. U bent van harte uitgenodigd.

Plan uw bezoek bij Serta Rotterdam

Let op! Uw aanvraag is nog niet definitief en wordt altijd vooraf (binnen 48 uur) bevestigd. Direct een afspraak maken? Bel 0180-328231


Serta maakt de allerbeste boxspring ter wereld

Een boxspring van Serta is een boxspring op maat: tailor made en volgens uw wensen opgebouwd. Met een boxspring geeft u gemakkelijk een persoonlijke touch aan uw slaapkamer.

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper.

De belevenis van slapen op een Serta boxspring 

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend, tijdloos. U kunt kiezen voor de uitstraling die bij u past. De hoofdborden en accessoires maken uw slaapbeleving compleet. 

Een boxspring is opgebouwd uit een boxspringsonderstel, een boxspring- matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap wat hoger en comfortabeler. Een boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt bijzonder comfortabel.


Serta; Een matras om op weg te dromen

De matrassen van Serta Rotterdam zijn er voor iedereen die van comfort houdt en met een mooie partnerlijn van 3 type matrassen vindt u altijd een matras dat bij u past.

Als grootste Amerikaanse matrassen fabrikant heeft Serta een matrassen-lijn in Europese maten uitgebracht. De matrassen zijn voorzien van pocketvering en gepatenteerde Serta-Miracoil veren. Een veren pakket dat uit één draad is gefabriceerd en zeer aangenaam over komt. Super comfortabele afdek lagen zoals latex, memoryfoam in combinatie met kasjmir, schapenwol, paardenhaar en zijde zorgen voor het ultieme ligcomfort.

De matrassen kunnen ook worden samen gesteld met twee hardheden in een hoes.


Oneindig veel keuze bij Serta Rotterdam

Serta is Amerikaans concept en Amerikanen denken groot, groter, grootst. U kunt het met de hoofdborden van Serta alle kanten op, zowel in de hoogte als de breedte. Bij het samenstellen van uw Serta bed adviseert de Serta-specialist van Droomvlucht Slaapcomfort u graag bij welke mogelijkheden er zijn van bedpootjes tot hoofdborden, nachtkastjes en accessoires. Samenwerken tot een sprekend ontwerp in de slaapkamer is de insteek, van modern tot landelijk, van klassiek tot barok. Onze Collectie Serta boxsprings geven een indicatie van de mogelijkheden. Selecteer de filter boxsprings in onze Collectie.

Het schaap hoort bij Serta

Serta Rotterdam laat het schaap niet in de steek, niet voor niets is het schaap de mascotte van Serta. De schapen die bij u uitgeteld zijn nemen wij onder onze hoede. En na omscholing gaat het schaap mee als gadget naar onze klanten. Want weet u nog... vroeger toen ik niet in slaap kon vallen.