10 verlichting gevonden

SFEERVOLLE SLAAPKAMER LAMP EN VERLICHTING

Veel sfeer wordt bepaald door een mooie slaapkamer lamp. Met de juiste verlichting creëert u de juiste sfeer in uw slaapkamer. Daarom hebben we bij Droomvlucht Slaapcomfort vele opties in het assortiment.

Zowel een los staande slaapkamer lamp als verlichtingsopties voor aan uw boxspring, verlicht uw slaapkamer op een sfeervolle manier met een van de verlichting opties van Droomvlucht Slaapcomfort.

EEN SLAAPKAMER LAMP AAN UW BOXSPRING COMBINATIE
Een boxspring is stijlvol en comfortabel. Met de mogelijkheid een groot hoofdbord achter uw bed te plaatsen ontstaan ook veel mogelijkheden tot het verlichten van uw slaapkamer. Neem bijvoorbeeld een slaapkamer lamp die vastzit aan het hoofdbord van uw bed.

Of u nu een elektrisch verstelbaar bed of een vlakke boxspring heeft. Iedereen leest wel eens in bed. Ook wordt er steeds vaker tv gekeken. Voor alle accessores is het handig een praktisch oppervlakte naast het bed te hebben. Het nachtkastje naast de boxspring is een makkelijke oppervlakte voor een lamp, maar met de meeste slaapkamer lampen bent u gelijk alle oppervlakte op het nachtkastje kwijt. Daarnaast zijn de lampen vaak feller en verlichten ze zo de gehele slaapkamer. Dit is handig wanneer u naar bed gaat, maar minder wenselijk wanneer u uw partner niet wakker wenst te maken.

Om dit probleem op te lossen zijn diverse verlichtingsopties ontwikkeld om ruimte én licht te besparen. Denk hierbij aan een mooi nachtlampje dat bevestigd word aan de boven- of zijkant van het hoofdbord van de boxspring.

Daarnaast kunt u onder de rand van uw bed of boxspring een in- of uitstap verlichting installeren. het licht springt vanzelf aan wanneer u uit bed stapt en hierdoor ziet u altijd waar u loopt. Een subtiele en praktische oplossing voor sfeervolle verlichting in de slaapkamer.

Verlichting in de slaapkamer is heel belangrijk. Maar donker ook. Lees meer over de voordelen van een donkere slaapkamer

DESIGN SLAAPKAMER LAMP IN DE SHOWROOM
Onze beddenwinkels zijn sfeervol ingericht met diverse slaapkamer accessoires. Zo ook slaapkamer lampen.

Wilt u meer weten over de verschillende nachtlampen, lampen en verlichtingsopties uit onze showroom? Vraag er dan gerust naar. We helpen u graag met passend advies om zo voor u de juiste sfeer in de slaapkamer te creëren.