Verzorgen, bezorgen, ontzorgen

Uw slaapkamer volledig verzorgd

Als uw vakmensen voor Droomwensen zet Droomvlucht Slaapcomfort ú centraal. Daarom zorgen wij er voor dat uw zoektocht naar beter slaapcomfort door ons volledig verzorgd, bezorgd en ontzorgt wordt.

Een zoektocht naar een nieuw en goed bed is vaak een hele opgave. Het liefste wilt u uw slaapkamer volledig verzorgd tot in de puntjes. Dit begint voor ons bij goed advies en eindigt bij een bed dat volledig aansluit bij uw wensen. Maar bij Droomvlucht Slaapcomfort gaan we nog een stapje verder. Wij zien het als onze taak u te volledig te ontzorgen. U wilt immers niet wakker liggen van een nieuw bed. En zeker niet als het gaat om levering, montage of afhandeling van uw oude bed. Maar we gaan nog een stap verder.

Onder de noemer: Vakmensen voor Zorgwensen helpen we u op drie verschillende manieren, te weten:

Verzorgen, Bezorgen en Ontzorgen.

Wij verzorgen uw slaapkamer

U staat bij ons centraal. Dit merkt u al wanneer u de eerste stap zet in onze winkel. Ongeacht uw wens of vraag, wij verzorgen uw slaapkamer tot in de puntjes.

Een vriendelijk welkom van onze slaapadviseur nodigt u uit rustig rond te kijken in onze showroom. Samen met u gaan we opzoek naar een bed dat volledig aansluit bij uw wensen. Er wordt gekeken naar uw slaaphouding, comfortbehoefte, budget en voorkeur in stof en functionaliteit. Door een zeer uitgebreid assortiment in onze showroom aan te bieden garanderen wij dat er voor iedereen een passende oplossing te vinden is. Wij verzorgen uw slaapkamer tot in de puntjes zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Het beste advies over slaapcomfort

Wij bezorgen uw slaapkamer

Wij bezorgen uw slaapkamer of elke andere aanschaf met liefde bij u thuis. Dit is een vast onderdeel van onze service, en hier hebben wij twee gespecialiseerde monteurs voor in dienst.

Elk bed, boxspring of matras dat u bij ons in de beddenwinkel aanschaft wordt door onze eigen bezorgers thuisgebracht. Of het een enkel matras of een complete boxspring is, wij doen dit graag voor u. Dit is binnen een straal van 20 km rondom onze winkels volledig kosteloos.


Bezorging en Montage

Bezorgen is voor ons niet een doos bij de deur zetten. Nee, wij bezorgen uw slaapkamer thuis, daar waar u dat wilt. Onder bezorgen verstaan wij levering, plaatsing én montage.  Uw volledige bed wordt opgebouwd en gemonteerd zodat u deze alleen nog op hoeft te maken. Bij nieuwe matrassen plaatsen wij deze netjes in de oude bedombouw zodat u hier dezelfde avond nog van kunt genieten.

Zo heeft u geen gedoe en gesjouw met grote pakketten of moeilijke montage. Deze montage zien wij als een stukje optimale service, en  doen wij dan ook geheel kosteloos.

Mochten wij uw bed moeten bezorgen in ons buitengebied dan kan het zijn dat wij hier bezorg/montagekosten voor in rekening brengen. Informeer hier altijd naar bij het maken van de afspraak of bestelling om verrassingen achteraf te voorkomen.

Bezorging en Montage

Droomvlucht Slaapcomfort Ontzorgt

Weet u al wat u gaat doen met uw oude bed of matrassen? Laat u ontzorgen door Droomvlucht Slaapcomfort en u hoeft zich daar geen zorgen meer over te maken. Droomvlucht heeft de mogelijkheid u te ontzorgt wanneer u dat nodig heeft.

Naast dat wij zorg dragen om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed, passend bij uw wensen. Kunnen wij ook zorgdragen over uw oude bed. Dit doen we echter altijd in overleg. Veel van uw oude producten worden zomaar weg gegooid of naar het grof vuil gebracht. Onze ontzorg service houdt in dat uw oude bed of matras netjes wordt meegenomen bij levering van het nieuwe. We brengen dit aansluitend naar een van de recycle stations in de buurt. Daar worden de verschillende onderdelen gescheiden en hergebruikt. Zo bent u met de ontzorgdienst niet alleen praktisch bezig, maar ook nog eens goed voor het milieu.

Deze ontzorgservice zorgt er voor dat u niet achter blijft met een oud en versleten bed. Voor deze service vragen wij een standaard vergoeding per artikel dat wij mee moeten nemen. Hier hebben wij bewust de keuze gemaakt geen winst na te jagen maar alleen de onkosten te verrekenen voor het vervoer en afvoer van uw oude bed of matras.

Kom langs in een van onze beddenwinkels