Zevenhuizen

Zevenhuizen

dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00

Advies in een ontspannen omgeving

Stel gerust uw vraag

Onze slaapspecialisten helpen u graag aan het beste bed. Neem rustig de tijd om door onze winkel te lopen en de laatste trends op het gebied van slapen en comfort te ervaren.

Contact

Luxe beddenwinkel in Zevenhuizen

Als bedden speciaalzaak is het onze verantwoordelijkheid dat iedereen een goede nachtrust ervaart. Dit zien wij als onze missie, met als doelstelling uw Vakmensen voor Droomwensen te zijn.

In 25 jaar is onze vestiging in Zevenhuizen uitgegroeit tot misschien wel de mooiste beddenwinkel boven de IJssel. Het is het kloppend hard van Droomvlucht Slaapcomfort met een een divers aanbod bedden, boxsprings, matrassen, kussens, bedtextiel en slaapkamer accessoires. Alles draagt bij aan een goed comfort en sfeer in uw slaapkamer. U bent van harte uitgenodigd om het te komen ervaren onde rhet genot van een kopje koffie.

Persoonlijk advies in Zevenhuizen

Ervaar de kracht van een Merkproduct

Als all-round beddenwinkel leveren wij alle grote merken van Nederland en de toonaangevende merken van over de hele wereld. Ervaar de kracht van een écht merkproduct.

De merken in onze beddenwinkel in Zevenhuizen

Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen

Droomvlucht Slaapcomfort Zevenhuizen streeft er naar om voor u het beste slaapcomfort te vinden.

Vanzelfsprekend staat u bij ons centraal. Onze adviseurs in de winkel zijn experts op het gebied van slapen en slaapcomfort en staan elke dag voor u klaar. Wanneer u bij ons in de winkel langs komt bent u er van verzekerd geholpen te worden met Vakkundig advies, Optimale service en Persoonlijke benadering.

Ervaar écht goed slaapadvies in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. Uw slaapspecialist in regio Rotterdam, Gouda, Waddinxveen, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en gemeente Zuidplas.