Caresse

Caresse Boxsprings & More bij Droomvlucht Slaapcomfort

Caresse Boxsprings en more vindt u bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen. De verschillende boxspringcombinaties en accessoires staan ruim vertegenwoordigd in onze beddenwinkel, Zo kunt u op uw gemak uw optimale comfort vinden en de boxsprings bekijken.

Het beste advies over slaapcomfort

Vindt uw Caresse boxspring bij Droomvlucht Slaapcomfort

Met de Caresse boxsprings biedt Droomvlucht Slaapcomfort een veelzijdige slaapbeleving voor een vriendelijke prijs. Wanneer u zoekt naar 'gewoon een goed bed, zonder al te veel poespas' bent u met een boxspring van Caresse aan het juiste adres. De collectie is opgebouwd uit complete boxspring combinaties. Dit houdt in dat een model altijd 2 bodems, 2 matrassen, 1 topdekmatras en een hoofdbord bevat. Door complete sets op voorraad te produceren kunnen we een Caresse boxspring voordeliger aanbieden. Met als extra bonus een kortere levertijd van soms wel 2 weken!


Caresse toppers, het comfort op uw boxspring

De collectie van Caresse heeft een grote diversiteit aan topdekmatrassen. Weldadig comfort en toegevoegde ondersteuning in diverse hoogtes en materialen.

Doordat de collectie zo divers is heeft u de gelegenheid écht een bed uit te zoeken dat heerlijk ligt. Met de aanvulling van ons matrassenadvies bent u ook gegarandeerd van de juiste ondersteuning en kunt u met een Caresse boxspring dus vrijwel altijd een combinatie vinden die bij u past.

Daarnaast hebben de boxsprings en toppders van Caresse een prima ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings van Caresse zijn stuk voor stuk vervaardigd van kwaliteitsmaterialen.


Natuurlijke materialen in een Caresse Boxspring

De kracht van natuurlijke materialen in harmonie met zachtheid komen samen in Caresse boxsprings!

Zuivere wol is als natuurlijk product uitermate geschikt voor de topdekmatrassen van Caresse. Koel in de zomer en warm in de winter, dat maakt uw bed altijd comfortabel. Of kiest u voor het veerkrachtige en fantastisch ventilerende paardenhaar? Een tijk van deze haren ademt als geen ander, en zorgt voor optimale afvoer van vocht en warmte. Daarnaast kunt u kiezen voor kapok. Afkomstig van de kapokboom, is dit materiaal licht, ademend, sneldrogend en geeft een eersteklas ondersteuning. Katoen is daarentegen soepel, sterk en ademend terwijl u heerlijk slaapt.

Caresse topdekmatrassen, daar zit wat goeds in

Caresse natuurlijke materialen

Natuurlijk latex

Alleen natuurlijke latex wordt gebruikt als afdeklaag in een natuurlatex topdekmatras van Caresse.

Afkomstig van de rubberboom is Latex het toonbeeld van duurzaamheid. Door de speciale behandeling is latex veerkrachtig, ventileert geweldig en geeft stabiliteit. Het is een elastisch materiaal dat uw lichtaam zeer goed kan ondersteunen. De natuurlijk latex word bij Caresse verwerkt in de topdekmatras natuurlatex. 

Ademend koudschuim

Koudschuim noemen we ook wel HR (High Resilience) schuim. Koudschuim is uitermate veerkrachtig.

Het materiaal ademt zeer goed en heeft een briljante vochtregulatie. Het koudschuim van Caresse Boxsprings & More heeft een lange levensduur en biedt u een duurzaam slaapcomfort. 

Drukverlagend traagschuim

Door de topdekmatras te voorzien van een dikke laag traagschuim word deze drukverlagend en past hij zich perfect aan aan uw lichaam.

De traagschuim reageert op lichaamswarmte en past zich aan naar uw contouren. Voel u vederlicht op een drukverlagend traagschuim matras. Uw lichaam wordt volledig ondersteund waardoor u even gewichtloos lijkt te worden.

Caresse boxspring 4600