Caresse

Caresse Boxsprings & More | Droomvlucht Slaapcomfort

Caresse Boxsprings en more bij Droomvlucht Slaapcomfort. De complete collectie boxsprings en accessoires op toonzaal. Vind uw optimale comfort op een Caresse boxspring bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Met Caresse boxsprings biedt Droomvlucht Slaapcomfort dé slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl. Wanneer u zoekt naar de volmaakte afsluiting van uw dag bent u met een boxspring van Caresse aan het juiste adres. Deze boxsprings geven glans aan vele nachten, en daar helpen wij u bij Droomvlucht Slaapcomfort graag naar op weg.

Weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings van Caresse zijn stuk voor stuk vervaardigd van kwaliteitsmaterialen. U ontwaakt met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht.

Pullback systeem

Alle elektrisch verstelbare boxsprings van Caresse uit de Silver, Gold en Platinum collectie zijn voorzien van een luxe Pull-Back systeem. Hierdoor wordt u op een ongekend comfortabele manier versteld. Uniek in de beddenwereld.

Uit voorraad leverbaar

Bijna alle boxsprings van Caresse zijn uit voorraad leverbaar. Afhankelijk van stof en uitvoering (vlak of verstelbaar) heeft u uw nieuwe boxspring al in 3 weken in huis. Informeer naar de actuele levertijden in de winkel.

Extra nekverstelling

De Platinum collectie van Caresse is niet 2, maar drie-motorig elektrisch verstelbaar. De extra nekverstelling zorgt voor een zeer comfortabele leeshouding in bed. Nét dat stukje extra luxe dat u verdient!

Natuurlijke materialen in een Caresse Boxspring

De kracht van natuurlijke materialen in harmonie met zachtheid komen samen in Caresse boxsprings!

Zuivere wol is als natuurlijk product uitermate geschikt voor de topdekmatrassen van Caresse. Koel in de zomer en warm in de winter, dat maakt uw bed altijd comfortabel. Of kiest u voor het veerkrachtige en fantastisch ventilerende paardenhaar? Een tijk van deze haren ademt als geen ander, en zorgt voor optimale afvoer van vocht en warmte. Daarnaast kunt u kiezen voor kapok. Afkomstig van de kapokboom, is dit materiaal licht, ademend, sneldrogend en geeft een eersteklas ondersteuning. Katoen is daarentegen soepel, sterk en ademend terwijl u heerlijk slaapt.

Caresse gebruikt natuurlijk latex

Alleen natuurlijke latex wordt gebruikt als afdeklaag in een natuurlatex topdekmatras van Caresse.

Afkomstig van de rubberboom is Latex het toonbeeld van duurzaamheid. Door de speciale behandeling is latex veerkrachtig, ventileert geweldig en geeft stabiliteit. Het is een elastisch materiaal dat uw lichtaam zeer goed kan ondersteunen. De natuurlijk latex word bij Caresse verwerkt in de topdekmatras natuurlatex. 

Ademend koudschuim

Koudschuim noemen we ook wel HR (High Resilience) schuim. Koudschuim is uitermate veerkrachtig. Het materiaal ademt zeer goed en heeft een briljante vochtregulatie. Het koudschuim van Caresse Boxsprings & More heeft een lange levensduur en biedt u een duurzaam slaapcomfort. 

Drukverlagend traagschuim

Door de topdekmatras te voorzien van een dikke laag traagschuim word deze drukverlagend en past hij zich perfect aan aan uw lichaam. De traagschuim reageert op lichaamswarmte en past zich aan naar uw contouren. Voel u vederlicht op een drukverlagend traagschuim matras. Uw lichaam wordt volledig ondersteund waardoor u even gewichtloos lijkt te worden.

Vindt u traagschuim matrassen te warm? Probeer dan een de Gelfoam topper van Caresse. Door te toevoeging van gel-balletjes aan het traagschuim matras onstaat een zeer open structuur. Zo heeft u wél de drukverlagende kwaliteiten van een traagschuim matras, zonder de warmte. Zo wordt slapen heerlijk comfortable.