Van Os

Ledikanten en meer | Van Os Rotterdam

Ontdek de moderne en klassieke ledikanten en slaapkamermeubels van Van Os Slaapkamers. U vindt Van Os Rotterdam bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Sinds 1929 maakt Van Os Slaapkamers uit Beneden Leeuwen stijlvolle ledikanten, achterwanden, nachtkasten, commodes en kasten uit eigen fabriek. Een mooi Nederlands product van goede kwaliteit en flexibiliteit. De keuzes zijn eindeloos door een groot aanbod aan lak en beitskleuren gecombineerd met stijlvolle stalen of houten details.


Van Os Rotterdam | Unieke ledikanten

Ieder ledikant of bedmodel heeft een unieke stijl en is van een hoogwaardige kwaliteit.

De bedombouw word gemaakt uit massief eiken, houtfineer zoals eiken, wengé, noten, kersen, beuken of gelakt MDF. Zo kunt u zelf de kwaliteit, prijs en uitstraling bepalen om tot een ledikant te komen. Een ledikant dat past bij uw wensen en slaapkamer.

Dat een ledikant altijd op vier poten moet steunen is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. Door de standaard poten te vervangen door een stijlvolle steunbalk lijkt het ledikant te zweven. De subtiele poot maakt het ledikant extra hoog en ruimtelijk. Dit past perfect in een modern interieur. Door een landelijk accent toe te voegen creëerd u een stijl die perfect in uw slaapkamer past.

Bij een eigentijds ledikant passen ook mooie slaapkamermeubels. Denk hierbij aan een mooi nachtkastje of tafeltje. Uitgevoerd in dezelfde stijl als het ledikant past uw hele slaapkamer bij elkaar. Bij Van Os Rotterdam kunt u al deze opties bekijken en samenstellen.


Van Os Rotterdam | Ledikanten op maat

Een eigen fabriek en meubelmakerij zorgen voor veel productie vrijheid. Een van Os ledikant is maatwerk speciaal voor u.

Doordat van Os Rotterdam haar ledikanten in een eigen fabriek maakt zijn er altijd maatwerk opties mogelijk. Vraag in onze winkel naar de kleur en maatwerk opties wanneer een ledikant niet geheel aan uw wensen voldoet. Bijzonder is heirbij de twijfelaar maat die steeds vaker wordt gebruikt. Wanneer u de overstap van een twee-persoons bed of ledikant naar een één-persoons ledikant maakt voelt een smal bed vaak te klein. Door niet voor 90 cm breed maar voor 120 of 140 cm breed te gaan zorgt u er voor dat de overgang niet te groot is.

Daarnaast kunt u de ledikanten voorzien van elk type bedbodem en matras. Hierdoor zijn ook comfortopties mogelijk. Daarbij zijn (bijna) alle modellen leverbaar als deelbaar ledikant. Een extra comfortoptie welke bij maatwerk niet kan uitblijven.