Zondag's Meubelen

Houten ledikanten met stijl | Zondag's Meubelen

Live life en love living. Zondag's Meubelen brengt een kwalitatieve slaapkamercollectie vanuit Nederland. U vindt Zondag's Meubelen bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Zondag's Meubelen maakt bed ombouwen en deelbare ledikanten weer geheel van deze tijd. De productie en vernieuwing van de “Zondag” collectie is standaard gericht op deelbare bedden op basis van massief hout, in combinatie met veredelde plaatmaterialen. Bij alle ledikanten is aanpassing op lighoogte, breedte en lengtematen mogelijk. Door de keuze uit vaste en verrijdbare modellen zijn deze slaapsystemen uitermate geschikt voor de senioren, comfort en zorg markt. De collectie bevat o.a. een ruim assortiment deelbare ledikanten met comfortopties zoals bv. uitstapverlichting en in hoogte instelbare bodemdragers.

Al 90 jaar kwaliteit

Sinds 1939 is Meubelfabriek Zondag een betrouwbare Nederlandse slaapkamer fabrikant van zowel ledikanten, bijmeubelen als linnenkasten. Alle producten werden in eigen beheer in Boven-Leeuwen geproduceerd. Sinds juli 2014 wordt de complete Zondag collectie voortgezet en geproduceerd bij de meubelindustrie van de Bijnen Meubel Groep, waar volop nieuwe concepten worden ontwikkeld om o.a. de comfort eigenschappen van de collecties verder uit te breiden met de nieuwste “gadgets”.