Persoonlijke koopavond

Onze beddenwinkels in Zevenhuizen en Krimpen aan den IJssel zijn vijf dagen per week voor u geopend. Maar wij bieden u graag maatwerk in openingstijden.

Wij bieden u graag de gelegenheid om buiten onze openingstijden een afspraak in te plannen.  Handig om na werktijd rustig langs te komen voor advies of een persoonlijk informatie gesprek. Dit is geheel vrijblijvend. Laat u door ons informeren op een door u gewenst tijdstip en wij helpen u het beste comfort te vinden. 


Maatwerk in koopavond en openingstijden

Wij zijn graag bereid om (maandag tot en met vrijdag) voor u klaar te staan op het door u gewenste tijdstip in een van onze winkels.
De voordelen hiervan zijn:

  • Optimaal (vrijblijvend) persoonlijk advies
  • Winkelen wanneer het u uitkomt
  • Zekerheid van een adviseur die de tijd voor u heeft en neemt.

Private shopping wanneer het u uitkomt

Persoonlijke koopavond aanvragen

Wanneer u het aanvraag formulier invult ontvangt u van ons per omgaande een bevestiging van deze persoonlijke afspraak. Houd hierbij rekening met een periode van 2 dagen. Een persoonlijke koopavond adviseren wij dus minstens 3 dagen van tevoren aan te vragen zodat ook wij deze perfect voor u kunnen voorbereiden.

Tot ziens in één van onze vestigingen.

Let op! Uw aanvraag is nog niet definitief en wordt altijd vooraf (binnen 48 uur) bevestigd. Direct een afspraak inplannen? Bel 0180-516563

Het beste advies over slaapcomfort