TEMPUR® Kussen - Sonata

Vanaf € 159

Het TEMPUR Sonata hoofdkussen biedt u ondersteuning op maat als u vaak op uw andere zijde draait. Het Sonata hoofdkussen, voortgekomen uit technologie van NASA en geperfectioneerd om te slapen, is gemaakt van TEMPUR® materiaal.

Lees meer

Private shopping
Onze Tempur collectie vindt u in:
Merk
Tempur
Afmeting (BxL)
61 x 40 cm
Hoogte
11 cm / 12,5 cm / 9,5 cm
Vulling
Traagschuim
Stevigheid
Medium zacht
Soort Tijk
SmartCool™ / Standard™

Het TEMPUR Sonata hoofdkussen biedt u ondersteuning op maat als u vaak op uw andere zijde draait.

Het Sonata hoofdkussen, voortgekomen uit technologie van NASA en geperfectioneerd om te slapen, is gemaakt van TEMPUR® materiaal. Het bestaat uit miljarden ultragevoelige cellen die zachte drukverlaging bieden door zich exact aan uw natuurlijke kromming aan te passen. Dit kussen is verkrijgbaar met twee verschillende tijken. De innovatieve hoes met SmartCool™ technologie voelt koel aan en absorbeert overtollige warmte. Zo blijft u zich vanaf het moment dat u gaat liggen prettig fris en koel voelen.

Het gebogen ontwerp is ideaal voor rug- en zijslapers; als u zich draait, blijft het hoofdkussen uw nek en schouders ondersteunen. Zo voelt het zachter aan en geniet u de hele nacht lang van continue ondersteuning. Om aan uw individuele behoeften te voldoen is het leverbaar in verschillende maten, zodat u van een echt goede nachtrust kunt genieten.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen