Ervaar TEMPUR® in regio Rotterdam bij Droomvlucht Slaapcomfort

Ervaar Tempur® in Rotterdam | Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen

TEMPUR® mag niet ontbreken in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. 'Discover a mattress like no other’ bij TEMPUR® Rotterdam.

Dit wilt u natuurlijk ervaren. En dat kan! Ervaar TEMPUR® in Rotterdam bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen. U bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie optimaal slaapcomfort te ervaren.

Vanaf het moment dat u gaat liggen tot aan het moment dat u wakker wordt, zorgt het TEMPUR® materiaal ervoor dat het zich aanpast aan uw lichaamscontouren voor ongeëvenaard comfort en een langdurige ondersteuning.

 

TEMPUR® | Een matras als geen ander

Kom in contact met TEMPUR® bij Droomvlucht Slaapcomfort

advies-zevenhuizen

Wij maken graag tijd om u vrijblijvend en vakkundig van advies te voorzien. Laat uw gegevens achter en vraag een bezoekafspraak aan in een van onze winkels. U bent van harte uitgenodigd.

Bel: 0180-328231

Plan uw bezoek bij Tempur Rotterdam

Bent u op zoek naar een nieuw bed of matras van TEMPUR® en wilt u tijdens uw bezoek de zekerheid van een persoonlijke adviseur? Vul dan onderstaand formulier in en plan uw bezoek aan onze winkel in Zevenhuizen.

Winkelbezoek buiten openingstijden? Vraag een Persoonlijke koopavond aan

Let op! Uw aanvraag is nog niet definitief en wordt altijd vooraf (binnen 48 uur) bevestigd. Direct een afspraak maken? Bel 0180-328231

TEMPRU® | Ontwikkeld voor ruimtevaart en geperfectioneerd voor slaap

TEMPUR® perfectioneerden de oorspronkelijke uitvinding van NASA tot TEMPUR® materiaal. Hiermee creëerden zij de eerste visco-elastische matras en het eerste visco-elastische kussen ter wereld.

Na zijn waarde te hebben bewezen in de gezondheidszorg, treffen we TEMPUR® nu overal ter wereld in slaapkamers aan waar het miljoenen mensen een ongekende slaapervaring geeft.

SmartCool Technologie

De garanties van TEMPUR

90-dagen-omruilgarantie-web

90 dagen omruilgarantie

Na aanschaf van een TEMPUR® matras krijgt u van ons 90 nachten de tijd om te wennen. Mocht het tóch niet helemaal passen dan mag u het matras eenmalig omruilen voor een alternatief binnen onze TEMPUR® collectie. Zo slaapt u gegarandeerd goed op TEMPUR®

10-jaar-volledige-garantie-webkopie

10 jaar garantie

Een TEMPUR® matras gaat lang mee. En daar past goede garantie bij. Daarom krijgt elk matras een verlengde garantie van 10 jaar volledige garantie. Geen zorgen dus over de kwaliteit.

web-tempur-relax-bed-shape-110-charcoal-model-close-003

Nummer 1

TEMPUR® is de nr. 1 in Klanttevredenheid in Nederland. Je bent dus niet de enige die heerlijk slaapt op TEMPUR®

Ervaar TEMPUR® in Zevenhuizen