Urban Cotton - Wandkleed 'Storm'

€ 249,95

Een ode aan het vrouwelijk lichaam. Wandkleed Storm. Als Orde aan het vrouwelijk lichaam heeft ontwerper Olaf Egeraat een experimenteel beeld gecreëerd. Niet met de bedoeling om warmte en comfort uit te stralen, maar om het vrouwelijk lichaam op ziczelf te laten staan.

Lees meer

Private shopping
Onze Urban Cotton collectie vindt u in:

Een ode aan het vrouwelijk lichaam. Wandkleed Storm.

Als Orde aan het vrouwelijk lichaam heeft ontwerper Olaf Egeraat een experimenteel beeld gecreëerd. Niet met de bedoeling om warmte en comfort uit te stralen, maar om het vrouwelijk lichaam op ziczelf te laten staan. Het ruwe ontwerp staat voor diversiteit en raakt aan het abstracte. Hierdoor past het uitstekend in een moderner interieur. Voor zowel woon- als slaapkamer is dit wandkleed zeer geschikt als muurdecoratie.

Het wandkleed is bewust experimenteel, expressief en in-your-face. De kunst van Olaf Egeraat, met wie Urban Cotton samenwerkte voor het ontwikkelen van dit doek, bestaat altijd uit een combinatie van autonomie en textuur. Afgewerkt met moderne ontwerptechnieken ontstaat een expressief beeld dat gezien mag worden.

Ook interessant