M line Pillow You Kussen

Vanaf € 139

Elk persoon is uniek. En iedereen heeft dan ook zijn of haar eigen slaapgewoontes. Afhankelijk van uw eigen slaapcomfort is er een M line Pillow You. Doordat iedereen anders is, is het logisch dat ook een hoofdkussen niet voor iedereen hetzelfde kan zijn.

Lees meer

Private shopping
Onze M line collectie vindt u in:
Merk
M line
Afmeting (BxL)
35 x 55 cm
Hoogte
7 cm / 10 cm / 12 cm / 9 cm / 11 cm
Vulling
Traagschuim
Stevigheid
Medium zacht
Tijk
Cool Motion Stretch

Elk persoon is uniek. En iedereen heeft dan ook zijn of haar eigen slaapgewoontes. Afhankelijk van uw eigen slaapcomfort is er een M line Pillow You.

Doordat iedereen anders is, is het logisch dat ook een hoofdkussen niet voor iedereen hetzelfde kan zijn. Afhankelijk van lichaamsbouw, gewicht, slaaphouding en voorkeur in comfort kan een kussen varieëren in dat wat ú nodig heeft. Gaat u voor een hoge, of juist een lage variant? En houdt u van stevig of juist iets zachter.

Om perfect af te kunnen stellen op uw slaapgewoontes en voorkeur. Een goed kussen voelt goed, is comfortabel en geeft goede ondersteuning. Juist daarom is advies en keuzemogelijkheid belangrijk.

Perfecte ondersteuning met M line Pillow You

Het M line Pillow You biedt uitstekende ondersteuning door de combinatie van verschillende hardheden Visco-Elastisch Schuim. Dit traagschuim is zeer drukverlagend en helpt hierdoor in ondersteuning én comfort. Het traagschuim is omhult door een ventilerende, anti-allergische 3D hoes. Hierdoor ademt de M line Pillow You goed door en creëert het een gezond slaapklimaat.

Verkrijgbaar in 5 verschillende hoogtes kunt u in onze beddenwinkel proefliggen om de beste variant uit te zoeken.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen