AM products - Hoofdkussen Eminent

Vanaf € 139

Uniek kussen met een combinatie van Dons en Natuurlatex. Het hoofdkussen Eminent. Doormiddel van een unieke combinatie van materialen zorgt dit kussen voor ongekende veelzijdigheid. De buitenhoes van het kussen is aan een kant gevuld met Premium kwaliteit dons.

Lees meer

Private shopping
Onze AM Products collectie vindt u in:
Merk
AM Products
Afmeting (BxL)
40 x 60 cm
Hoogte
12 cm / 14 cm
Vulling
Latex
Detail vulling
Dons en natuurlatex
Stevigheid
Medium stevig
Tijk
Coolplus® high-tech vezel

Uniek kussen met een combinatie van Dons en Natuurlatex. Het hoofdkussen Eminent.

Doormiddel van een unieke combinatie van materialen zorgt dit kussen voor ongekende veelzijdigheid. De buitenhoes van het kussen is aan een kant gevuld met Premium kwaliteit dons. De tijk van 100% mako-katoen Twill houdt het dons samen met een kern van natuurlatex. Zo worden het comfort van Dons en de ondersteunende eigenschappen van latex optimaal benut en biedt dit kussen gegarandeerd comfortabele ondersteuning. Met twee hoogtes is het kussen naar uw voorkeur aan te passen.

Wanneer u opzoek bent naar een extra zacht of dun kussen is dit kussen ideaal. U kunt namelijk de latex kern verwijderen waardoor er een zeer licht en dun dons kussen overblijft. Dit is ideaal voor kinderen of buikslapers.

Het AM products hoofdkussen Eminent heeft de volgende eigenschappen:

  • Goede ventilatie
  • Hoge blijvende elasticiteit
  • 4-zijdig beslaapbaar
  • Geschikt voor rug- en zijslapers
  • Afneembare hoes wasbaar op 60°C.

KLEIN MAAR FIJN.

De diepte van het AM products hoofdkussen Eminent is slechts 40 cm. Dit is optimaal voor het behoud van extra bedlengte. U gebruikt uw hele kussen om op te slapen en heeft dus extra ruimte over om op te liggen. Voor extra comfort en persoonlijke voorkeur is dit kussen verkrijgbaar in een hoogte van 12 of 14 cm.

COOL TIJK

Aan de dubbeldoekstijk is een Coolplus® high-tech vezel toegevoegd. Deze is speciaal ontwikkeld door AM products en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het hoofdkussen droog en comfortabel aan. De kussenhoes is afritsbaar en wasbaar op 60°C.


Meer informatie over dit kussen?

Kom langs in onze beddenwinkel of vraag informatie aan via het aanvraagformulier.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen