AM Products | Hoofdkussens van nederlandse bodem

AM Products bij Droomvlucht Slaapcomfort

AM Products is een leverancier van hoofdkussens. Onderscheidend in materiaal, ondersteuning en vakkennis zorgt AM Products voor een kwalitatief mooi product. Mede hierdoor zijn deze hoofdkussens terug te vinden bij Droomvlucht Slaapcomfort.

AM (wat staat voor Anton en Maarten, de eigenaars van het bedrijf) heeft veel ervaring vanuit de detailhandel meegenemen in het maken van een eigen product. Zij weten als geen ander wat uw behoefte zijn, als comfort zoekende consument. 

AM Products; Hoofdkussens

Wat maakt een hoofdkussen van AM products zo bijzonder?

AM Products onderscheid zich onder andere met haar (Talalay) Latex productlijn en uitgebreide serie (nek)steunkussens.

440px-latex-being-collected-from-a-tapped-rubber-tree

Hoofdkussens van Vita Talalay Latex

Latex is een melkachtige vloeistof uit de Rubberboom. Door een kleine inkeping onder de bast kan dit sap worden verzameld en verwerkt in Latex.

Vita Talalay latex is dit materiaal in zijn puurste vorm. Het bijzonder productieproces zorgt voor een open-cellige structuur die optimaal ventileerd en zijn veerkracht behoud. Ideaal voor kussens en matrassen. AM Products gebruikt Vita Talalay Latex in haar hoofdkussens. Hiermee wordt een stabiele en flexibele basis gegarandeerd.

visco-hand

Hoofdkussens van Mindfoam

Anders dan Traagschuim reageerd Mindfoam sneller en preciezer om beweging van het lichaam.

Het materiaal is drukverlagend en vormt zich soepel met de vorm van uw hoofd en nek mee. Hierdoor heeft u optimale ondersteuning. Mindfoam is uitermate geschikt voor hoofdkussens, omdat het enigszins temperatuur gevoelig is, snel reageert op een verandering van slaaphouding en een ongekende elasticiteit kent. Het schuim is geperforeerd waardoor het ventilerend vermogen enorm is.

Ervaar de hoofdkussens van AM Products bij Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Droomvlucht Slaapcomfort hebben we alle hoofdkussens van AM Products in het assortiment. Genoeg gelegenheid om deze te komen ervaren.

Door de verschillende materialen, hoogtes en vormen is er altijd een kussen dat aansluit bij uw persoonlijke voorkeur. De hoofdkussens van AM products vullen een ruimte op tussen de klassieke donskussens en traagschuimkussens. Net even anders, maar minstens net zo goed en comfortabel. Kom het ervaren en laat u adviseren door een van onze slaapspecialisten. Wij adviseren u graag in uw zoektocht naar het beste hoofdkussen voor u.

Plan uw bezoek

U vindt de collectie van AM Products terug in onze beddenwinkels in