Hoofdkussen Vita Talalay natuurlatex

Vanaf € 169

Het vita talalay natuurlatex hoofdkussen bied steun waar nodig maar blijft heerlijk soepel aanvoelen. Het hoofdkussen heeft een uitsparing uit het hoofdgedeelte dat zorgt voor een betere ontspanning van de nek en minder druk op het oor wanneer u op uw zij ligt.

Lees meer

Private shopping
Onze Droomvlucht Slaapcomfort collectie vindt u in:
Merk
Droomvlucht Slaapcomfort
Afmeting (BxL)
40 x 60 cm
Hoogte
7 cm / 12 cm / 14 cm / 9 cm
Vulling
Latex
Stevigheid
Zacht / Medium

Het vita talalay natuurlatex hoofdkussen bied steun waar nodig maar blijft heerlijk soepel aanvoelen.

Het hoofdkussen heeft een uitsparing uit het hoofdgedeelte dat zorgt voor een betere ontspanning van de nek en minder druk op het oor wanneer u op uw zij ligt. Door deze vorm is dit kussen zeer goed in staat zich aan te sluiten aan de juiste ergonomische houding voor uw hoofd en nek.

Vita talalay natuurlatex

De kern van dit kussen is gemaakt van 100% Vita Talalay natuurlatex. Voor dit kussen wordt alleen cradle to cradle gecertificeerde natuurlatex gebruikt. Deze natuurrubber wordt eerst bevroren en daarna pas verhit. Hierdoor ontstaat een zeer open en ademende celstructuur. Het kussen heeft dan ook een hoog ventilerend mogen en is aanzienlijk koeler dan andere latex kussen.

De latex kern wordt omsloten door een tijk van Tencel en Polyester. Hierdoor neemt de vochtopname van het kussen toe. Ook droogt Tencel snel waardoor u niet meer klam zult liggen.


Alle voordelen op een rijtje

  • Betere spierontspanning door uitsparing in het midden.
  • Minder druk op de oorschelp in zij-ligging
  • Koeler en droger dan andere latex soorten
  • uitstekend en blijvend veerkrachtig

Ervaar het vita talalay natuurlatex hoofdkussen in onze winkel.

Wij hebben dit kussen in onze winkel om het aan u te laten ervaren. Hierbij ontvangt u altijd advies om zeker te zijn van de beste ondersteuning voor uw nek en hoofd. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze winkel.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen