Auping kussen - Dew

Vanaf € 89

Houdt u ervan om uw hoofdkussen lekker op te schudden, maar wilt u geen donzen kussen? Dan is Auping Dew een fijne keuze voor u. Dit veerkrachtige kussen kunt u kneden en vormen naar uw wens en is makkelijk zachter of steviger te maken met behulp van een vulopening.

Lees meer

Private shopping
Onze Auping collectie vindt u in:
Merk
Auping
Afmeting (BxL)
40 x 60 cm / 60 x 70 cm
Hoogte
10 cm / 12 cm
Vulling
Synthetische vezels
Detail vulling
100% gerecyclede polyester vezels
Stevigheid
Medium zacht
Tijk
100% gerecycled polyester
Vulgewicht
700 gram / 400 gram

Houdt u ervan om uw hoofdkussen lekker op te schudden, maar wilt u geen donzen kussen? Dan is Auping Dew een fijne keuze voor u.

Dit veerkrachtige kussen kunt u kneden en vormen naar uw wens en is makkelijk zachter of steviger te maken met behulp van een vulopening.

Het Auping Dew kussen heeft de volgende eigenschappen:

  • Stevig kussen om lekker op te schudden.
  • Geschikt voor mensen met een (huisstofmijt-) allergieën.
  • Hypo-allergeen en makkelijk wasbaar.
  • Verkrijgbaar in 2 verschillende formaten.
  • 100% circulair, dus beter voor het milieu.
  • Geschikt voor zij-, rug- en buikslapers.

De vulling van het Auping Dew kussen

Stevig, veerkrachtig en wasbaar Auping Dew is gemaakt van kwalitatieve polyester vezels, waardoor het kussen wat steviger, warmer en zwaarder aanvoelt. Heb je last van allergieën zoals huisstofmijt of vind je het prettig om je hoofdkussen te kunnen wassen? Dan is dit hoofdkussen zeer geschikt. Dit hoofdkussen is vooral geschikt voor rug- en zijslapers. Voor buikslapers is het aan te raden om wat vulling uit Auping Dew te halen, voor een wat lager maar toch kneedbaar kussen.

Duurzaam door recycling

Het Auping Dew hoofdkussen is gevuld met gerecyclede polyester vezels. Polyester leent zich niet alleen uitstekend als vulmateriaal voor kussens en dekbedden, maar is ook keer op keer te recyclen tot nieuwe vulling. Zo worden voor onze Auping Dew kussens ingezamelde polyester (PET) flessen gescheiden, schoongemaakt en omgesmolten tot granulaatkorrels. Van deze korrels worden nieuwe garens gesponnen en vezels gemaakt waar wij weer kwalitatieve dekbedden en kussens van kunnen maken. Zo geven we gebruikte materialen weer een tweede leven, en dat allemaal in Nederland. Alle Auping Dew hoofdkussens zijn GRS-gecertificeerd.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen