Texelana Wollen dekbed - Excellent Enkel Lente-/Herfst dekbed

Vanaf € 139

Een dekbed voor elk seizoen. Dit lente-/herfst dekbed is voor een Nederlands klimaat de beste keuze. Niet te warm in het warme voorjaar en niet te koud bij een koel najaar. Het Texelana wollen dekbed excellent enkel lente-/herfst. De opbouw van het texelana dekbed enkel lente-/herfst.

Lees meer

Private shopping
Onze Texelana collectie vindt u in:
Merk
Texelana
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 240 x 220 cm / 240 x 200 cm
Vulling
Wol
Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
Lente- Herfst

Een dekbed voor elk seizoen. Dit lente-/herfst dekbed is voor een Nederlands klimaat de beste keuze.

Niet te warm in het warme voorjaar en niet te koud bij een koel najaar. Het Texelana wollen dekbed excellent enkel lente-/herfst.

De opbouw van het texelana dekbed enkel lente-/herfst.

Dit lente-/herfst dekbed heeft een vulling van schapenwol (450 gram per vierkante meter vulling). De tijk, het omhulsel, is gemaakt van perkalkatoen. Dit is een extra fijn geweven katoen. Deze manier van weven maakt de katoen extra zacht en soepel. Om het  dekbed een nog mooiere uitstraling te geven, in de beste vorm te houden en de wol op zijn plaats te houden, is het dekbed gestikt met een sigma sierstiksel.

Hoe warm is het dekbed?

Het Texelana lente-/herfst dekbed heeft een warmteklasse van 3. Dit houdt in dat het qua warmte het meest geschikt is voor het voor en najaar. Met een vulgewicht van 450 gram per vierkante meter voelt het niet te zwaar aan, maar wel heerlijk soepel en comfortabel.

Ook interessant

silvana-sfeer-220-web

Welke dekbed past het beste bij u?

Kom in contact