Zondags meubelen - Deelbaar Ledikant Plano

Vanaf € 2.199

Modern en landelijk ontmoeten elkaar in een ledikant van 100% hout. Lak en hout gaan samen met extra gebruiksgemak en maken een zeer stijlvol resultaat. Het Deelbaar Ledikant Plano. Waan uzelf in dromenland met deze Zondag comfort slaapkamer “Plano”.

Lees meer

Private shopping
Onze Zondag's Meubelen collectie vindt u in:
Merk
Zondag's Meubelen
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm
Uitvoering
Deelbaar
Hoogte
47 cm
Matras
Niet inbegrepen
Voetbord
Hoog
Materiaal
Hout

Modern en landelijk ontmoeten elkaar in een ledikant van 100% hout. Lak en hout gaan samen met extra gebruiksgemak en maken een zeer stijlvol resultaat. Het Deelbaar Ledikant Plano.

Waan uzelf in dromenland met deze Zondag comfort slaapkamer “Plano”. Een nieuw ontwerp van echte Nederlandse topkwaliteit van “de professionals in wood”. Comfort, kwaliteit en duurzaamheid staan bij dit nieuwe ontwerp voorop. Een eigentijds en tijdloos design met een bovenste regel van het hoofd- en voetbord en een rompdeel, dat elk in een eigen materiaal en kleur gekozen kan worden, waardoor je eenvoudig je eigen look kan creëren. 

Het bed is leverbaar als deelbaar bed. Alle uitvoeringen hebben een optimale comforthoogte van 47 cm. Ook kunnen er extra lange zijden bij besteld worden die altijd voorzieningen hebben om de bodemdragers te verstellen, waardoor de lattenbodem op verschillende hoogtes geplaatst kan worden. Optioneel kan op het hoofdbord een functionele, bed/leeslamp met flexibele arm geleverd worden. Deze lamp heeft led verlichting met mooi helder licht en twee usb aansluitingen.

Deelbaar Ledikant Plano

Opzoek naar een mooi ledikant met extra mogelijkheden voor comfort en gebruiksgemak? Dan is het ledikant Plano hét ledikant voor u.

Door een scharnier in het hoofdbord en de poten op wieltjes te plaatsen is dit ledikant deelbaar te maken. Zo heeft u een modern ledikant, en toch de gemakken van een comfortbed. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

Opties:

Verlichting
In-/uitstap verlichting €151,-
Bedlampen
Set zoals getoond op de foto
€206,- per set
Commode
4 laden, 120 x 50 x 85 cm
€1329,- per stuk
Nachtkastje
2-laden, 45 x 36 x 60 cm
€481,- per stuk

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen