Pullman Boxspring Detroit

Vanaf € 970

Moderne, slanke en zachte lijnen kenmerken dit model. De Pullman boxspring Detroit is om door een ringetje te halen. Fraai vormgegeven boxspring combinatie uit de boxspring collectie van Pullman. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 110 cm.

Lees meer

Private shopping
Onze Pullman collectie vindt u in:

Dit is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Pullman

Getoonde prijs is gebaseerd op boxspringcombinatie bestaande uit:

Afmeting (BxL)
80 x 200 cm
Hoofdbord
Pullman Detroit
Bodem
Pullman Classic boxspring
Uitvoering
Vlak
Poot
Standaard potenset
Matras
nvt
Topdek matras
nvt
Stof
Standaard

Producteigenschappen

Hoofdbord Hoogte
ca. 110 cm
Hoofdbord Breedte
gelijk aan bedbreedte
Hoofdbord Dikte
ca. 9 cm
Lighoogte
35 cm
Actuele levertijd*
binnen 6 weken in huis

Opties

Verkrijgbaar op een breedte van
90 cm / 80 cm / 120 cm / 140 cm / 160 cm / 180 cm / 200 cm
Verkrijgbaar op een lengte van
200 cm / 210 cm / 220 cm
Aanpassingen hoofdbord
Hoogte aanpassen naar ca. 95cm / Oversized aan beide zijdes 10 cm
Uitvoering
Vlak/elektrisch
Matras(sen)
Bekijk onze volledige collectie matrassen
Stofgroep
Standaard stof / Luxe stof

Moderne, slanke en zachte lijnen kenmerken dit model. De Pullman boxspring Detroit is om door een ringetje te halen.

Fraai vormgegeven boxspring combinatie uit de boxspring collectie van Pullman. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 110 cm. Een mooi en praktisch hoofdbord dat zelfs onder een schuin dak prima zal passen. De strakke afwerking maakt deze boxspring tot een rustig en modern geheel dat met een eigen stofkeuze altijd mooi past bij uw interieur. De subtiel rond aflopende hoeken laten deze boxspring uitspringen tussen de rest.

De Pullman boxspring Detroit is standaard opgebouwd uit twee Pullman Classic boxspringbodems, 2 Pullman Silverline Premier matrassen en een hoofdbord Detroit.

Persoonlijk comfort met Pullman boxspring Detroit

Als uitvinder van de pocketveer matrassen is Pullman elke dag bezig om haar producten up to date te houden. Voorzien van de meest actuele technieken garanderen zij kwaliteit en ondersteuning die tot de top van de beddenmarkt behoort. De Pullman boxspring Detroit is hierop geen uitzondering. Door de Classic boxspringbodems wordt uw lichaam goed ondersteund.

Afhankelijk van uw behoefte aan ondersteuning en comfort kan deze boxspring nog geheel naar wenst worden aangepast. Zo kan de boxspring worden vervangen door een Silverline of Goldline pocketbox. De matrassen worden gecombineerd met diverse afdek lagen en topdek matrassen voor een perfect aansluitend comfort. Om dit comfort optimaal te kunnen ervaren en uw eigen ondersteuning te vinden nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel voor Vakkundig Advies en kom proef liggen om úw optimale boxspring te vinden.

 


Gestoffeerde matrassen

Het is mogelijk de Pullman boxspring Detroit met gestoffeerde matrassen te krijgen.

Wanneer u voor deze optie kiest is het altijd geadviseerd een topdek matras bij passen voor het comfort. Bekijk de Pullman topdek matrassen collectie voor meer informatie over de verschillende materialen, comfort types en diktes.

Bekijk de topdek matrassen.


Meer informatie over Pullman boxspring Detroit?

Wilt u meer informatie over deze boxspring combinatie? Kom gerust langs in een van onze beddenwinkels. Wij staan altijd klaar met passend advies en een kopje koffie.

Samen nemen we de tijd om voor u het beste bed samen te stellen. Door middel van proef liggen op de Pullman Classic boxspring en Silverline Premier matrassen bepaalt u het comfort. Een slaapanalyse geeft u inzicht in uw beste comfort en zo vind u, naast het bed dat u het mooiste vindt, ook het beste comfort voor u.

Een concrete vraag stellen over formaat, stofkeuze of levertijd? Vul gerust het aanvraagformulier in en wij streven er naar u binnen 24 uur van passend advies of antwoord te voorzien.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen