45 topdek matrassen gevonden

Topdek matrtassen; comfort voor boxsprings én bedden

Topdek matrassen zorgen voor extra comfort. Een topdek matras, of comfort topper, is hier speciaal voor ontwikkeld. Waarom dit zo is vertellen wij u graag. Want uitgerust met de juiste informatie bent u in staat een goede keuze te maken tussen deze veelzijdige producten.

Topdek matrassen zijn oorspronkelijk ontwikkeld in combinatie met een boxspring. Door de ondersteuning en het comfort los te koppelen worden de comfort opties van het bed vergroot. Het stelt u in staat het juiste comfort af te stemmen met de ondersteuning die u nodig heeft. Zonder ondersteuning te verliezen (lees: een te zacht matras) bent u in staat een heerlijk zacht en comfortabel gevoel te realiseren. Daar tegenover staat dat u ook extra stevigheid of drukverlaging kunt toe voegen aan uw bed of boxspring. Een topdek matras zorgt dus dat u het beste comfort vind voor uw lichaam.

Jij bent een topper! En een topper verdiend het comfort van een TOP matras.

Het beste advies over slaapcomfort

serta-splendid-topdek-sfeer-zij

Topdek matrassen op uw boxspring

Het beste voorbeeld van een bed met topdek matrassen is de boxspring. Door de matrassen mooi mee te stofferen met de boxspring bodem gaat een deel van het comfort verloren. Hierdoor is een topdek matras noodzakelijk om tot het gewenste comfort te komen.

De boxspring bedden zijn op dit moment zeer populair in de slaapkamer. Dit is door meerdere redenen verklaarbaar, maar een van de belangrijkste is de veelzijdigheid in comfort. Door de grote verscheidenheid in topdek matrassen bent u in staat een eigen voorkeur in comfort en ondersteuning samen te stellen. Het matras van een boxspring biedt in de meeste gevallen alleen ondersteuning, en minder comfort. Dit comfort wordt bepaald door de comfort topper.

De comfort topper vult de luxe afdeklaag van het matras aan en vangt hiermee het grootste deel van de belasting van het matras op. Mede hierdoor verlengd een topdek matras de levensduur van uw matrassen. Uw boxspring gaat dus langer mee!

Bij uw zoektocht naar een boxspring is het belangrijk om altijd de opties in topdek matrassen te bekijken. In onze ronde door de beddenwinkel krijgt u dan ook altijd de tijd om de verschillen in comfort te ervaren.


 

treca-matras-prestige-2

Topdek matrassen op uw matras

Topdek matrassen zijn er in alle soorten en maten. Door deze op nieuwe (of oude) matrassen te leggen worden deze extra zacht en comfortabel.

Een witte matras, voorzien van een witte tijk én luxe afdeklaag, heeft alles in huis om u optimaal te kunnen ondersteunen. Daarnaast zorgt de tijk voor extra comfort en een heerlijk lig gevoel. Wanneer u langere tijd op deze tijk en afdeklaag geslapen heeft wordt deze te zacht of stug. Het verliest zijn veerkracht en hiermee gaat een deel van het comfort verloren. Een goede oplossing om het matras een extra steuntje in comfort te geven is een topdek matras. Hierdoor wordt de comfort laag weer vernieuwd en voelt het matras weer soepel aan. Echter, de meeste topdek matrassen bevatten alleen comfort materiaal en voegen dus hooguit extra comfort en zachtheid toe.

Een andere belangrijke reden om topdek matrassen op uw witte matras te leggen is het wegwerken van de spleet tussen twee matrassen. Doordat de topdek matras een dikkere laag comfort materiaal bevat is deze in staat van twee 1-persoons bedden, één 2-persoons bed te maken. Zo slaapt u samen heerlijk comfortabel.

Ervaar uw nieuwe topdek matras in een van onze beddenwinkels