Auping Nachtkastje - Pixel

€ 395

Een eigentijds nachtkasje dat kleur geeft aan jouw slaapkamer. Het nachtkastje Pixel van Auping. Een krachtig en herkenbaar ontwerp laat dit nachtkastje uitspringen in de slaapkamer. Door rechte en ronde vormen te combineren ontstaat een speels en modern nachtkastje van top kwaliteit.

Lees meer

Private shopping
Onze Auping collectie vindt u in:
Merk
Auping
Aantal Lades
1 lade
Hoogte
60 cm
Verkrijgbaar op een breedte van
40 cm
Diepte
33 cm
Afmeting (BxL)
40 x 60 cm

Een eigentijds nachtkasje dat kleur geeft aan jouw slaapkamer. Het nachtkastje Pixel van Auping.

Een krachtig en herkenbaar ontwerp laat dit nachtkastje uitspringen in de slaapkamer. Door rechte en ronde vormen te combineren ontstaat een speels en modern nachtkastje van top kwaliteit.

Doordat de typische Auping materialen, hout en staal, gebruikt zijn in de samenstelling van dit nachtkastje staat deze perfect naast elk ledikant of boxspring uit de collectie. Het resultaat: een tijdloos en mooi nachtkastje.

Zee van kleuren

De body van het nachtkastje met stalen frame en het ladefrontje zijn los van elkaar te kleuren.

Dit houdt in dat u zelf kunt kiezen welke lakkleur, uit de lakkleuren van Auping, of welke front kleur u met elkaar combineerd. Stel het nachtkastje volledig naar wens samen en maak het uniek. Een frisse trendy look of juist uni-gekleurd voor een rustige uitstaling. De keuze is aan u. Maakt het uw pixel.

Ook interessant