Van Os Draaideurkast Orion

Vanaf € 2.325

De kledinkast van het slaapkamerprogramma Orion is gemaakt van rustiek eiken gecombineerd met gepoedercoat metaal waardoor deze een stoer karakter krijgt.

Lees meer

Private shopping
Onze Van Os collectie vindt u in:
Merk
Van Os
Aantal Deuren
3 deuren / 4 deuren / 5 deuren / 2 deuren
Verkrijgbaar op een breedte van
200 cm / 100 cm / 150 cm / 250 cm
Hoogte
220 cm
Diepte
60 cm

Slaapkamer Orion is gemaakt van rustiek eiken gecombineerd met gepoedercoat metaal waardoor deze slaapkamer een stoer karakter krijgt.

Deze kledingkast Orion is gemaakt van rustiek eiken en is voorzien van soft close scharnieren. Verkrijgbaar als 2-deurs/ 3-deurs/ 4-deurs- of 5 deurs uitvoering kunt u de slaapkamer helemaal naar eigen wenst en ruimte inrichten.

De kast heeft standaard per kastdeel 2 legplanken en 1 roede maar is met diverse inhoudelijke mogelijkheden aan te vullen. Om uw perfecte kast samen te stellen komen we graag in contact om uw wensen door te nemen en de mogelijkheden door te nemen.

Ontdek de slaapkamer Orion

Voor als je van hout houdt

Deze kast is standaard uitgevoerd in Rustiek Eiken met Staal. Maar alle meubels uit de slaapkamer Orion zijn leverbaar in de volgende kleuren:

  • Eiken naturel, Wengé, Beuken, Kersen, Noten naturel
  • RAL kleuren: Zwart RAL 9005 op eiken, Wit RAL 9003, Aluminium RAL 9006, Muisgrijs RAL 7005, Signaal rood RAL 3001 en Zwart-Grijs RAL 7021.

Tegen meerprijs is iedere overige RAL-kleuren leverbaar. Vraag hiernaar in de winkel of kom langs met een Ral-kleuren waaier of verfstaal. Dan kunnen wij deze kast speciaal voor u op kleur laten maken.


Ontdek van Os bij Droomvlucht Slaapcomfort

Opzoek naar een nieuwe slaapkamer of kledingkast, maar zit u nog met vragen? Ontdek van Os bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Wij denken graag met u mee in het samenstellen en adviseren van het beste ledikant voor u. Want niet alleen het plaatje moet kloppen. Juist de ondersteuning en het comfort, denk hierbij aan de juiste bedbodems en matrassen, zijn van groot belang voor een goede nachtrust.

Maak een afspraak en kom langs. U bent van harte uitgenodigd.

Ook interessant