Urban Cotton - Wandkleed 'Hanging Baskets'

€ 169,95

Stiekem binnen klimmen in de vroege ochtend, op zoek naar de hal met misschin wel 1.000 mandjes. Wadkleed Hanging baskets. De foto voor Hanging Baskets is gemaakt in een van de vele oude, verlaten kolenmijnen die Duitsland rijk is.

Lees meer

Private shopping
Onze Urban Cotton collectie vindt u in:

Stiekem binnen klimmen in de vroege ochtend, op zoek naar de hal met misschin wel 1.000 mandjes. Wadkleed Hanging baskets.

De foto voor Hanging Baskets is gemaakt in een van de vele oude, verlaten kolenmijnen die Duitsland rijk is. Stiekem binnen geklommen in de vroege ochtend, ging ik meteen op zoek naar de hal met misschien wel 1.000 mandjes. Deze mandjes werden gebruikt als een soort kluisjes. De mijnwerkers hingen er hun kleding aan, waarna ze met ijzeren kettingen omhoog werden gehesen. Aan het einde van de dag was zo bovendien meteen te zien of iedereen weer veilig boven de grond was. Zittend op de grond, al kijkend naar boven heb ik de ruimte op me in laten werken, waarbij het ochtendlicht de mandjes bescheen.

De fotografe: Anita Spooren

De foto’s van Anita Spooren kenmerken zich door een eigen bewerking en stijl, op zoek naar eenvoud en grafische inslag, met oog voor lichtinval en kleuren.

Ook interessant