TEMPUR® Matras Pro

Vanaf € 1.649

Maak u klaar voor koeler slapen en een nóg betere nachtrust. Wij introduceren de nieuwe TEMPUR Pro® – voor ongekende ondersteuning en verkoeling. Het geheel nieuwe TEMPUR® Advanced materiaal in de matras biedt 20% meer drukverlaging*, absorbeert meer bewegingen en past zich nog beter aan.

Lees meer

Private shopping
Onze Tempur collectie vindt u in:

Dit matras is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Tempur

Producteigenschappen

Dikte
21 cm
Kern
TEMPUR® Adapt materiaal
Afdeklaag
TEMPUR® Advanced materiaal
Soort Tijk
Wasbare Tijk
Hoes/Tijk samenstelling
QuickRefresh wasbare stretch tijk
Handvatten
Nee
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

Opties

Maak u klaar voor koeler slapen en een nóg betere nachtrust. Wij introduceren de nieuwe TEMPUR Pro® – voor ongekende ondersteuning en verkoeling.

Het geheel nieuwe TEMPUR® Advanced materiaal in de matras biedt 20% meer drukverlaging*, absorbeert meer bewegingen en past zich nog beter aan. En de in de gemakkelijk wasbare QuickRefresh™️ hoes ingeweven, innovatieve SmartCool Technology™️ voelt koel aan en absorbeert overtollige warmte zodat u zich prettig fris en koel blijft voelen.

Geniet van een echt goede nachtrust met onze TEMPUR Prima® matras die zich beter aanpast dan ooit tevoren. Het geheel nieuwe TEMPUR® Advanced materiaal in de matras biedt 20% meer drukverlaging*. Met deze matras, die zich nog beter aan uw lichaam aanpast en bewegingen nog sterker absorbeert, geniet u van een ongekend niveau van comfort en ondersteuning.

TEMPUR® is nu nóg drukverlagender

TEMPUR PRO® is onze meest geavanceerde matrascollectie ooit, die zich nóg beter aan uw lichaam aanpast. Het compleet nieuwe TEMPUR® Advanced materiaal biedt 20% meer drukverlaging*, absorbeert bewegingen beter en past zich beter dan ooit aan elke centimeter van uw lichaam aan. Dit is het ultieme traagschuim voor een echt goede en diepe nachtrust.

Disclaimer voor 20% meer drukverlaging: "Op basis van door Dan-Foam ApS in de periode van februari tot juli 2021 intern uitgevoerde vergelijkingstesten tussen TEMPUR® Original en TEMPUR® Advanced-materiaal."

Ook interessant

Kreamat-a-la-carte-scan-personen

Écht goed advies over welk matras bij jou past?

Maak een afspraak voor een Scan en vindt samen met ons jouw ideale matras.

Scan aanvragen