M line Cool Motion Hybrid 8 matras

Vanaf € 1.999 € 1.499,25

Pocketveren en traagschuim, perfect in balans. Ervaar de voordelen van optimale drukverdeling en het slapen zonder drukpunten. Dat is slapen op het M line Cool Motion Hybrid 8.

Lees meer

Private shopping
Onze M line collectie vindt u in:
Actie

25 Korting op alle M line Cool Motion matrassen

Nu op alle Cool Motion matrassen van Mline, 25% korting

Dit matras is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
M line

Producteigenschappen

Dikte
26
Kern
Pocketveer met 7-zone technologie en Dynamic Support schuimballen
Aantal comfortzones
7-zones
Afdeklaag
HR-schuim met visco-elastische drukverdeler
Soort Tijk
Wasbare Tijk
Hoes/Tijk samenstelling
Cool Motion Tijk
Handvatten
Nee
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

Opties

Verkrijgbaar op een breedte van
70 cm / 80 cm / 90 cm / 100 cm / 120 cm / 140 cm / 160 cm / 180 cm / 200 cm
Verkrijgbaar op een lengte van
190 cm / 200 cm / 210 cm / 220 cm
Stevigheid
Firm

Ervaar de M line Cool Motion Hybrid bij Droomvlucht Slaapcomfort

Pocketveren en traagschuim, perfect in balans. Ervaar de voordelen van optimale drukverdeling en het slapen zonder drukpunten. Dat is slapen op het M line Cool Motion Hybrid 8.

Stelt u zich eens voor: iedere dag uitgerust vol energie opstaan en optimaal presteren! Als geen ander weten fysiotherapeuten en topsporters hoe belangrijk een goede nachtrust is. Na een periode van intensief ontwikkelen presenteert M line een nieuwe generatie matrassen, die garant staat voor uitstekende nachtrust en volledig herstel van het lichaam, elke dag opnieuw. Gun uzelf ook een uitstekende nachtrust en ervaar zelf wat een M line matras voor uw lichaam doet.


Twee matrassen in één

Wanneer u twee M line matrassen op één bed legt bieden wij de mogelijkheid om deze te voorzien van een M line Duo Cover of M line Twin Cover.

De M line Duo Cover wordt als een hoes om twee matrassen gedaan. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van twee losse matrassen:

Zo ervaart u geen naad tussen de twee matrassen, zijn er verschillende matras hardheden te combineren in één twee-persoons matras en is de hoes van het matras afritsbaar en wasbaar op 60ºC. Wij bieden de M line Duo cover aan vanaf de breedtematen 160, 180 en 200 cm. En ze zijn geschikt voor alle lengtematen.

De M line Twin Cover heeft naast alle functionaliteiten van een Duo Cover ook een split. Deze split maakt het mogelijk om bij een elektrisch verstelbaar bed de matrassen los van elkaar omhoog en omlaag te bewegen. Wel zo makkelijk!


Ervaar de M line Cool motion hybrid 8

De beste manier om dit matras te ervaren is in een van de winkels van Droomvlucht Slaapcomfort. Met passend en persoonlijk advies weet u zeker welk matras het beste bij u past.

Maak een bezoekafspraak en laat u in een van onze winkels voorlichten over het beste slaapcomfort voor u. De M line Cool Motion Hybrid 8 matras ligt in beide winkels en is dus uitgebreid te ervaren en te vergelijken met andere matrassen.

U bent van harte uitgenodigd, wij gunnen immers iedereen een goede nachtrust.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen