Ecosy matras - Greenwave

Vanaf € 839

Het Ecosy Greenwave matras combineert een kern van pocketvering met een afdekking van 100% natuurlatex. De opbouw van de natuur latex matras is uniek. De kern van Calico® pocketvering is verdeeld in 5 zones.

Lees meer

Private shopping
Onze Ecosy collectie vindt u in:
Merk
Ecosy
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 140 x 200 cm / 180 x 210 cm / 90 x 200 cm / 80 x 200 cm / 90 x 210 cm / 100 x 200 cm
Dikte
22 cm
Kern
5-zone Calico® pocketvering
Aantal comfortzones
5-zones
Afdeklaag
100% Pulse latex
Soort Tijk
Wasbare Tijk
Hoes/Tijk samenstelling
Belgisch linnen dubbeldoek
Handvatten
Nee
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Ja

Het Ecosy Greenwave matras combineert een kern van pocketvering met een afdekking van 100% natuurlatex.

De opbouw van de natuur latex matras is uniek. De kern van Calico® pocketvering is verdeeld in 5 zones. De pocketveren zijn stuk voor stuk verpakt in katoenen zakjes die met de hand worden dichtgenaaid. Iedere afzonderlijke veer ondersteunt een deel van uw lichaam en volgt iedere beweging. De pocketveer loopt over de volledige breedte van de matras door, dus zelfs tot op elke rand.

Natuurlatex in de matras

Bovendien biedt de 100% natuurlijk Pulse® afdeklaag een buitengwoon comfort.

Dankzij de uitstekende veerkracht van natuurlatex wordt uw lichaamsgewicht optimaal verdeeld over alle pocketveren. Het matreriaal heeft ook een sterk ventilerende eigenschap. Dit werkt goed smaen met de pocketveer en zorgt voor een prettig en gebalanceerd microklimaat in de matras. Gecombineerd met de optimale vochtopnemende eigenschappen van Natuurlatex bent u verzekerd van een heerlijk comfortabel nachtrust.

{Eco + Cosy} = Ecosy
Ecologische, duurzame materialen voor een gezond en Luxueus slaapcomfort.

Tijk van natuurlijk dubbeldoek

Alle Ecosy matrassen zijn voorzien van een speciale matrashoes van natuurlijke dubbeldoek. Het voordeel van deze tijk is ook dubbel!

De matras tijk is een mix van een viscose vezel en puur Belgisch linnen van de hoogste kwaliteit. Deze voelt hierdoor heerlijk luchtig aan en ademt zeer goed door. Onder deze Linnen stof zit een laag van 600 grams katoen verwerkt. Hiermee wordt niet de geweven en bewerkte katoen bedoeld maar de pure vezel. Katoen is een donzige vezel die groeit aan de katoenplant. Het materiaal wordt al eeuwen gewaardeerd voor haar zachtheid en goede ademende vermogen.

De combinatie van al deze natuurlijke materialen maakt niet alleen de matrashoes (tijk) maar het gehele matras uiterst ventilerend. Zo geniet u van een ongeëvenaard fris en droog slaapcomfort.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen