Eastborn matras - H1200

Vanaf € 1.295

Het Eastborn H1200 matras is de meest luxe matras van Eastborn. Naast een kern van Thermisch nageharde veren is dit matras ook voorzien van een Zero Gravity Pocket voor extra drukverlaging en temperatuurregulatie. Daar bovenop is een drukverlagende traagschuim comfortlaag van 3 cm aangebracht.

Lees meer

Private shopping
Onze Eastborn collectie vindt u in:
Merk
Eastborn
Afmeting (BxL)
90 x 200 cm / 80 x 200 cm / 80 x 210 cm / 90 x 210 cm / 90 x 220 cm / 100 x 210 cm / 100 x 200 cm / 80 x 220 cm / 100 x 220 cm
Dikte
ca. 27 cm
Kern
Genest Advanced Pocket interieur afgedekt met 3 cm traagschuim
Aantal comfortzones
7-zones
Afdeklaag
Zero Gravity Pocket afgedekt met 3cm Graph'In
Soort Tijk
Wasbare Tijk
Hoes/Tijk samenstelling
Afneembaar dubbeldoek stretch
Handvatten
Nee
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

De Eastborn H1200 matras is ontwikkeld voor een actieve dag en rustige nacht.

De H in de naam staat voor de Hybride vorm van deze matras. Het is een combinatie matras tussen pocketveren en schuim. De opbouw van deze matras zorgt er voor dat deze matras niet meer gedraaid hoeft te worden. Dit betekend meer comfort voor u en meer gebruiksgemak op de koop toe.

De pocketveren uit deze matras zijn thermisch na-gehard en verdeeld in 7 zones. Hierdoor is uw lichaam stabiel ondersteund en kunt u extra goed de aansluiting van de matras ervaren rond de heup en schouder.

De kern van deze matras is afgedekt met druk-verlagend traagschuim. Dit zorgt voor een prettige drukverlaging op de meest gevoelige plekken van uw lichaam. Traagschuim houdt iets meer warmte vast maar vormt daardoor mee met uw lichaam. Een ideale aansluiting dus.


Unieke ondersteuning | De Zero Gravity Pocket.

De Eastborn H-1200 is uniek in comfort en ondersteuning. Dit komt door de Zero Gravity Pocket afgedekt met 3cm Graph'In.

De Zero gravity Pocket is het enige slimme reactieve materiaal ter wereld. Het bestaat uit een net van zeer fijne stalen veertjes die in een kleine pocket (zakje) zijn geplaatst. Het innovatieve stoffen zakje laat langzaam lucht terug stromen waardoor de pocketveer binnenin een druk-verlagend aansluiting kan vinden bij uw lichaam. Een goed ventilerend en koel alternatief op het traditionele traagschuim. En dat maakt slapen wel érg comfortabel.


Bijzonder 'coole' afdeklaag

Graph'In is een schuimlaag die exclusief terug te vinden is in de Hybrid matrassen van Eastborn.

Graph'In zorgt er namelijk voor dat uw lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd. Het heeft een drukverlagende kwaliteit die we ook in Latex terug vinden met de ventilatie van comfortschuim. Een ideale combinatie.

U kunt Graph'In ook met Breeze combineren. Breeze is een extra verkoelende afwerking op de comfortlaag. De warmteopname wordt tot 2000x vergroot en hierdoor is dit het koelste matras op de markt.

 

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen