Serta boxspringmatras - Splendid HR

Vanaf € 1.299

Een zeer compleet boxspringmatras uit de Luxury Series van Serta. De Serta Matras Splendid. De gestoffeerde matrassen van Serta zijn niet alleen goed in ondersteuning maar ook extra comfortabel met de luxe topdekmatras.

Lees meer

Private shopping
Onze Serta collectie vindt u in:
Merk
Serta
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm / 90 x 200 cm / 80 x 200 cm / 80 x 210 cm / 90 x 210 cm / 90 x 220 cm / 100 x 210 cm / 100 x 200 cm / 120 x 200 cm / 80 x 220 cm / 100 x 220 cm / 120 x 210 cm / 120 x 220 cm / 140 x 210 cm
Dikte
35 cm
Kern
Pocketveer met 5-zone technologie
Aantal comfortzones
5 zones
Afdeklaag
Super Soft Eco Foam
Soort Tijk
Standaard Tijk
Hoes/Tijk samenstelling
Damast met Sensity® behandeling
Handvatten
Nee
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

Een zeer compleet boxspringmatras uit de Luxury Series van Serta. De Serta Matras Splendid. De gestoffeerde matrassen van Serta zijn niet alleen goed in ondersteuning maar ook extra comfortabel met de luxe topdekmatras.

De Splendid matrassen van Serta bieden heel veel mogelijkheden. U bent in staat uw matras aan te sluiten op uw persoonlijke slaapbehoefte. Doormiddel van diverse topmatrassen in combinatie met een naar stevigheid uit te kiezen veersysteem is het comfort volledig aanpasbaar aan uw voorkeur. De topdekmatrassen zijnstandaard afritsbaar. Daarnaast heeft u de keuze uit HR koudschium, Visco, latex of Gelfoam. De twee-persoons matrassen worden voorzien van twee verschillende kernen. Zo kan de ene slaper firm en de andere slaper medium hardheid krijgen.


De Serta Splendid matras is een Multi-layer matras, voorzien van enkel veersysteem.

 Een matras die optimaal slaapcomfort en duurzaamheid combineert met de ondersteunende werking van het 5-zone pocketveersysteem. De pocketveren voorzien deze matras van voldoende ventilatie en vormen de kern van de Splendid. In de topmatras zijn maar liefst drie verschillende lagen Super Soft Eco Foam verwerkt. U kunt de matrassen uit de American Series niet draaien. 

Maak kennis met Serta bij Droomvlucht Slaapcomfort

De Splendid topdekmatrassen

De Serta Splendid matras komt is standaard voorzien van een topdekmatras van HR-schuim.

De topdek matrassen van Serta zitten met klittenband bevestigd aan de matras. Hierdoor is verschuiven verledentijd.

Standaard heeft de Serta Splendid matras een HR koudschuim topdekmatras. Dit geeft een stevig comfort en is de meest veelzijdige topdek matras uit de collectie. 

Keuze uit 4 verschillende materialen:

  • Topmatras Splendid HR-schuim (prijs zoals weergegeven)
  • Topmatras Splendid Latex (verkrijgbaar tegen meerprijs)
  • Topmatras Splendid Visco-Elastisch Traagschuim (verkrijgbaar tegen meerprijs)
  • Topmatras Splendid Gelfoam (verkrijgbaar tegen meerprijs)

De topdekmatras is nodig om het matras comfortabel te maken. De Topdek matrassen van Serta zijn allemaal voorzien van een dubbele bies, stiksels in de hoogte en zijn met de hand doorstikt. Een elektrisch verstelbare boxspring komt altijd met een Splendid Royal matras, vanwege de split in de toplaag.

Om te testen wat het beste bij u past nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel. Vraag naar de meerprijs en mogelijkheden.


SertaSplendid matras, een Samenhangend geheel

Voor alle matrassen van Serta geldt dat ze zowel wit, als door gestoffeerd leverbaar zijn. Dit houdt in dat het matras is mee te stofferen met uw boxspring. Zo kunt u uw matras en bed volledig op elkaar afstemmen. Om te variëren in afwerking kunt u bij het mee-stofferen van het matras kiezen uit een gestikt blokjes of verticale lijn patroon.De niet gestoffeerde matrassen vatten wij samen onder de Executive reeks. Wanneer een matras wel wordt door gestoffeerd noemen wij dit een Superior uitvoering.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Serta Splendid matras of het product bekijken in onze beddenwinkel? Vraag dan gerust informatie aan via het formulier naast de productfoto of kom langs in onze beddenwinkels in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.
We zullen u dan zo spoedig mogelijk verder helpen in uw zoektocht naar uw nieuwe matras.

Ook interessant

Kreamat-a-la-carte-scan-personen

Écht goed advies over welk matras bij jou past?

Maak een afspraak voor een Scan en vindt samen met ons jouw ideale matras.

Scan aanvragen