TEMPUR® kussen - Symphony

Vanaf € 149

Het TEMPUR Symphony hoofdkussen geeft u het ultieme gevoel van ondersteuning op maat. Het Symphony hoofdkussen, voortgekomen uit technologie van NASA en geperfectioneerd om te slapen, is gemaakt van TEMPUR® materiaal.

Lees meer

Private shopping
Onze Tempur collectie vindt u in:
Merk
Tempur
Afmeting (BxL)
63 x 43 cm
Hoogte
14 cm / 11 cm / 12,5 cm
Vulling
Traagschuim
Stevigheid
Medium
Soort Tijk
SmartCool™ / Standard™

Het TEMPUR Symphony hoofdkussen geeft u het ultieme gevoel van ondersteuning op maat.

Het Symphony hoofdkussen, voortgekomen uit technologie van NASA en geperfectioneerd om te slapen, is gemaakt van TEMPUR® materiaal. Het bestaat uit miljarden ultragevoelige cellen die comfortabele drukverlaging bieden door zich exact aan uw natuurlijke kromming aan te passen.

Dit kussen is verkrijgbaar in 2 varianten: SmartCool en Standard. De innovatieve hoes met SmartCool™ technologie voelt koel aan en absorbeert overtollige warmte. Zo blijft u zich vanaf het moment dat u gaat liggen prettig fris en koel voelen.

De licht schuinaflopende, dubbelzijdige vorm is ideaal voor rug- en zijslapers. Het kussen werkt met uw lichaam samen om uw hoofd, nek en schouders de optimale houding te geven. Een kant van het kussen voelt aan als een traditioneel hoofdkussen en is ideaal voor als u op uw rug wilt slapen; de andere kant loopt schuin af en biedt extra ondersteuning als u op uw zij ligt. U hoeft het kussen alleen maar om te draaien om in de houding van uw keuze te slapen. Om aan uw individuele behoeften te voldoen is het leverbaar in verschillende maten, zodat u van een echt goede nachtrust kunt genieten.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen