TEMPUR® Kussen - Ombracio

Vanaf € 179

Het TEMPUR Ombracio hoofdkussen biedt ondersteuning op maat. Het Ombracio hoofdkussen, voortgekomen uit technologie van NASA en geperfectioneerd om te slapen, is gemaakt van TEMPUR® materiaal.

Lees meer

Private shopping
Onze Tempur collectie vindt u in:
Merk
Tempur
Afmeting (BxL)
60 x 50 cm
Hoogte
8 cm
Vulling
Traagschuim
Stevigheid
Zacht
Soort Tijk
SmartCool™ / Standard™

Het TEMPUR Ombracio hoofdkussen biedt ondersteuning op maat.

Het Ombracio hoofdkussen, voortgekomen uit technologie van NASA en geperfectioneerd om te slapen, is gemaakt van TEMPUR® materiaal. Het bestaat uit miljarden ultragevoelige cellen die comfortabele drukverlaging bieden door zich exact aan uw natuurlijke kromming aan te passen. Dit kussen is verkrijgbaar in twee varianten: de Standard en SmartCool. De innovatieve hoes met SmartCool™ technologie voelt koel aan en absorbeert overtollige warmte. Zo blijft u zich vanaf het moment dat u gaat liggen prettig fris en koel voelen.

Ideaal voor buikslapers en mensen die graag hun hoofdkussen vasthouden en knuffelen. Het unieke klavertjevier-ontwerp werkt op natuurlijke wijze samen met uw lichaam en zorgt ervoor dat uw schouders wat hoger liggen voor optimaal comfort en optimale ondersteuning en ademhaling. Vind de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning en geniet van een echt goede nachtrust.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen