Silvana Support Kussen - Cristal

Vanaf € 119,95

Een veerkrachtig en stevig kussen uit de collectie van Silvana Support. Het kussen Cristal. De Silvana Support Cristal hoofdkussen is het op één na stevigste kussen uit de collectie. Perfect te combineren met een steviger matras en wanneer u iets groter bent dan gemiddeld van postuur bent.

Lees meer

Private shopping
Onze Silvana Support collectie vindt u in:
Merk
Silvana Support
Afmeting (BxL)
60 x 70 cm / 50 x 70 cm
Hoogte
12 cm
Vulling
Latex
Detail vulling
Vita Talalay® Latex sticks/Comforel®
Stevigheid
Stevig

Een veerkrachtig en stevig kussen uit de collectie van Silvana Support. Het kussen Cristal.

De Silvana Support Cristal hoofdkussen is het op één na stevigste kussen uit de collectie. Perfect te combineren met een steviger matras en wanneer u iets groter bent dan gemiddeld van postuur bent.

De drie vlakken in het hoofdgedeelte van dit kussen zijn gevuld met een uniek mengsel van Comforel® bolletjes en latex strips. De anti-allergische vezels zorgen voor een zacht en veerkrachtig gevoel terwijl de latex stevigheid toevoegt. De latex strips zijn gemaakt van Vita Talalay® latex. Dit houd in dat deze latex uitermate vocht- en warmte regulerend is. Zo is er een duurzaam en kwalitatief kussen samengesteld dat vele nachten stevig comfort zal bieden.

Daarnaast is de buitenhoes van 100% katoen. In combinatie met een bijzondere Sanitized® behandeling is het kussen volledig huisstofmijt-, schimmel- en bacterie werend.

De neksteun van dit kussen is ook van Vita Talalay® latex. Het zorgt voor een stabiele en veerkrachtige basis voor de nek. Silvana Support wordt ook wel de nekkussen specialist genoemd vanwege deze unieke ombouw.

Door de latex strips is dit kussen niet wasbaar. Wel kunt u het gezond houden met een molton sloopje dat perfect aansluit op de contouren van het kussen. Op deze manier wordt het overgrote deel van de transpiratie opgevangen en blijft het kussen langer fris.

Verkrijgbaar in twee formaten

Nederlanders worden steeds langer. En een van de nadelen hiervan is dat u steeds minder bed over houdt. Maar hier heeft Silvana Support iets op gevonden. Een hoofdkussen van 50 cm diep.

Door de totale hoogte van het kussen in te korten houdt u meer ruimte over in bed. Uw lichaam ligt beter op de verschillende zone's van de matras en hierdoor kunt u beter worden ondersteund. 

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen