Zenzo dekbed Robijn

Vanaf € 269,95

Een temperatuur regulerend dekbed voorzien van outlast technologie. Het Zenzo dekbed Robijn. Een goed dekbed kan aan vele eisen voldoen. Het moet niet te warm zijn, maar ook niet te koud. Het liefste is het precies goed, de hele nacht door.

Lees meer

Private shopping
Onze Polydaun collectie vindt u in:
Merk
Polydaun
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 220 cm / 240 x 220 cm / 240 x 200 cm
Vulling
Dons / Synthetische vezels
Detail vulling
90% witte eendendons, 10% eendenveertjes
Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
4-Seizoenen (Duo)
Warmteklasse
2
Materiaal tijk
100% Satijn katoen

Een temperatuur regulerend dekbed voorzien van outlast technologie. Het Zenzo dekbed Robijn.

Een goed dekbed kan aan vele eisen voldoen. Het moet niet te warm zijn, maar ook niet te koud. Het liefste is het precies goed, de hele nacht door. De dekbedden van Zenzo zijn voorzien van Outlast® materiaal. Dit materiaal detecteerd warmte en kan het reguleren. Hierdoor heeft u het gehele jaar door een comfortabel gevoel en een constante temperatuur elke nacht. Dat is heerlijk wakker worden.

Outlast® als warmte regulatie

Outlast® is speciaal voor NASA ontwikkeld materiaal dat optimaal warmte kan reguleren. Dit was in de ruimte nodig om de overgang tussen extreme kou en extreme warmte te kunnen opvangen. Doormiddel van kleine capsules in de stof zorgt het Outlast materiaal er voor dat het warmte vast kan houden wanneer dat nodig is, en warmte terug kan geven aan het lichaam als het hierom vraagt.

Kortom: Outlast® zorgt voor een constant microklimaat. Hierdoor is ontwaken in de nacht door oververhitting of afkoeling verleden tijd. Het resultaat is een diepe slaap en uitgerust wakker worden.

 

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen