Polydaun

Fris ontwaken met de kussens en dekbekken van Polydaun | Droomvlucht Slaapcomfort

Een leven vol energie wil iedereen. Goed slapen is hiervoor essentieel, en hier weten we bij Droomvlucht Slaapcomfort alles van af. Wij helpen u zoeken naar de beste slaapmogelijkheden, en onderdeel daarvan zijn de dekbedden en kussens van Polydaun. Al bijna vijftig jaar verdiept Polydaun zich in comfort en een gezond slaapklimaat. En dat zie je terug in de producten.

Het van oorsprong zweedse bedrijf Polydaun brengt al vanaf de jaren zestig dekbedden op de nederlandse markt. Een revolutionair product van kunstvezels is anti-allergisch, warm maar ook licht en makkelijk in onderhoud. De dekbedden van Polydaun zijn een succes en ondertussen een bekendheid op de beddenmarkt.

Polydaun is volledig gericht op hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u zoekt naar een anti-allergisch dekbed of hoofd-kussen dan bent u met een product van Polydaun perfect geholpen. Binnen ons assortiment hebben wij diverse hoofdkussens en dekbedden van Polydaun beschikbaar om u zo een anti-allergisch maar comfortabel alternatief aan te bieden voor dons. Het productieprodces is volledig ingericht op hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Daarom worden de producten met een garantie van 2 tot 5 jaar aangeboden.


Zenzo hoofdkussens en dekbedden

Een uniek product van Polydaun binnen het assortiment van Droomvlucht Slaapcomfort zijn de Zenzo hoofdkussens en Zenzo dekbedden.

De producten van Zenzo zijn voorzien van Outlast. Een vezel ontwikkeld voor de ruimtevaart welke warmte kan reguleren. Het detecteerd warmte aan het lichaam en kan deze opslaan, verdelen over het kussen en indien nodig terug geven aan het lichaam. Zo blijft uw temperatuur tijdens de nacht constanter. Dit betekend minder zweten, minder vette huid en een optimaal klimaat voor uw hoofd. Het dekbed heeft daarbij als bijkomstigheid dat deze voor zowel koude als warme slapers gelijktijdig geschikt is. Het bepaald per slaapplek of de warmte moet worden afgevoerd of vast gehouden en kan zo voor beide personen tegelijk een optimaal comfort bieden.