Zenzo dekbed Onyx

Vanaf € 169,95

Een temperatuur regulerend dekbed voorzien van outlast technologie. Het Zenzo dekbed Onyx. Een goed dekbed kan aan vele eisen voldoen. Het moet niet te warm zijn, maar ook niet te koud. Het liefste is het precies goed, de hele nacht door. De dekbedden van Zenzo zijn voorzien van Outlast® materiaal.

Lees meer

Private shopping
Onze Polydaun collectie vindt u in:
Merk
Polydaun
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 220 cm / 240 x 220 cm
Vulling
Synthetische vezels
Detail vulling
3D-Polarsoft, 350 gr/m2
Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
4-Seizoenen (Duo)
Warmteklasse
2 (actief regulerend)
Materiaal tijk
Percale katoen en Lyocell met Outlast®

Een temperatuur regulerend dekbed voorzien van outlast technologie. Het Zenzo dekbed Onyx.

Een goed dekbed kan aan vele eisen voldoen. Het moet niet te warm zijn, maar ook niet te koud. Het liefste is het precies goed, de hele nacht door. De dekbedden van Zenzo zijn voorzien van Outlast® materiaal. Dit materiaal detecteerd warmte en kan het reguleren. Hierdoor heeft u het gehele jaar door een comfortabel gevoel en een constante temperatuur elke nacht. Dat is heerlijk wakker worden.

Outlast® als warmte regulatie

Outlast® is speciaal voor NASA ontwikkeld materiaal dat optimaal warmte kan reguleren. Dit was in de ruimte nodig om de overgang tussen extreme kou en extreme warmte te kunnen opvangen. Doormiddel van kleine capsules in de stof zorgt het Outlast materiaal er voor dat het warmte vast kan houden wanneer dat nodig is, en warmte terug kan geven aan het lichaam als het hierom vraagt.

Kortom: Outlast® zorgt voor een constant microklimaat. Hierdoor is ontwaken in de nacht door oververhitting of afkoeling verleden tijd. Het resultaat is een diepe slaap en uitgerust wakker worden.

 

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen