Texelana Wollen dekbed - Excellent Enkel Zomer dekbed

Vanaf € 119

Een licht en ademend wollen dekbed van excellent texels schapenwol. Het Texelana dekbed - Excellent zomer dekbed. Een dekbed van wol stamt al vanuit vroegere dagen. Al snel werd de isolerende werking van wol gebruikt voor het warm of koud houden van het lichaam.

Lees meer

Private shopping
Onze Texelana collectie vindt u in:
Merk
Texelana
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 240 x 220 cm / 240 x 200 cm
Vulling
Wol
Uitvoering
Zomer
Warmteklasse
4, minst warm
Materiaal tijk
Percal Katoen

Een licht en ademend wollen dekbed van excellent texels schapenwol. Het Texelana dekbed - Excellent zomer dekbed.

Een dekbed van wol stamt al vanuit vroegere dagen. Al snel werd de isolerende werking van wol gebruikt voor het warm of koud houden van het lichaam. Het materiaal is comfortabel, heeft een aangenaam gewicht en ademt goed door. Door de wol te omhullen met een percal-katoene tijk ademt het goed door. De wol wordt door gebruik soepeler, waardoor u elke nacht beter zult slapen.

De opbouw van het Texelana wollen zomer dekbed

Dit dekbed van Texelana is gevuld met een royale laag luchtige schapenwol (225 gram wol per vierkante meter). Het is afgewerkt met een goede kwaliteit katoen (perkalkatoen). Het sierstiksel ziet er niet alleen prachtig uit, het zorgt er ook voor dat de vulling op zijn plek blijft zitten en het dekbed goed in vorm blijft. Kan ik dit dekbed kopppelen met een ander dekbed?

Dit zomerdekbed is niet koppelbaar met andere dekbedden. Zoekt u een vier seizoenendekbed dat bestaat uit een voorjaars/najaarsdekbed en winterdekbed en wat u kunt samenvoegen tot één warm winterdekbed? Kijk dan even bij onze vier seizoenen dekbedden met schapenwol.

Bekijk de 4-seizoenen collectie


Hoe warm is het Texelana wollen zomer dekbed?

Onze zomerdekbedden vallen in warmteklasse 4. Dat is qua warmte de lichtste klasse.

Ook dit zomerdekbed met schapenwol valt in warmteklasse 4. Dekbedden worden ingedeeld in vier warmteklassen, namelijk 1, 2, 3 en 4. Hoe lager het getal, des te warmer het dekbed.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen