Jonk Dekbed Prestige

Vanaf € 159

Het Prestige dekbed van Jonk B.V. is een heerlijk licht donzen dekbed dat is ontwikkeld om jouw slaapervaring naar een hoger niveau te tillen. Door gebruik te maken van hoogwaardige eendendons en zorgvuldige vakmanschap biedt dit dekbed ongeëvenaard comfort.

Lees meer

Private shopping
Onze Jonk BV collectie vindt u in:
Merk
Jonk BV
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 240 x 220 cm / 240 x 200 cm / 260 x 220 cm
Vulling
Dons
Detail vulling
90% eendendons
Uitvoering
Zomer / Winter / Lente- Herfst / 4-Seizoenen (Duo) / All year
Warmteklasse
4 (zomer)
Materiaal tijk
100% katoen Nm70

Het Prestige dekbed van Jonk B.V. is een heerlijk licht donzen dekbed dat is ontwikkeld om jouw slaapervaring naar een hoger niveau te tillen.

Door gebruik te maken van hoogwaardige eendendons en zorgvuldige vakmanschap biedt dit dekbed ongeëvenaard comfort. Lees verder om meer te weten te komen over de producteigenschappen, de zorgvuldige productie en de voordelen van eendendons.

Producteigenschappen:

 1. Hoogwaardige materialen:
  Het Prestige dekbed is gemaakt van hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde materialen. De tijk, oftewel de buitenkant van het dekbed, is vervaardigd van zacht en ademend katoen, wat zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid.
 2. Vulling van eendendons:
  Het dekbed is gevuld met zorgvuldig geselecteerd eendendons. Eendendons staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor het dekbed je heerlijk warm houdt tijdens koude nachten. Door het vulgewicht af te stemmen op jouw eigen warmtebehoefte past dit dekbed bij zowel de warme als koude slaper.
 3. Perfecte warmteregulatie:
  Dankzij de combinatie van eendendons en de ruime vakverdeling van het dekbed biedt het Prestige dekbed uitstekende warmteregulatie. Het dekbed ventileert zeer goed, waardoor je altijd een comfortabele slaapomgeving hebt.
 4. Lichtgewicht en volumineus:
  Ondanks de goede isolatie is het Prestige dekbed verrassend lichtgewicht en volumineus. Dit zorgt voor een heerlijk zacht en luchtig gevoel tijdens het slapen.

Productie:

Het Prestige dekbed van Jonk B.V. wordt met de grootste zorg geproduceerd in Volendam. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen wordt dit in eigen productie zorgvuldig gecontroleerd en getest. Dit dekbed heeft de volgende keurmerken:

Met oog voor mens, dier en milieu wordt dit dekbed geproduceerd. Hiervoor heeft dit donzen dekbed het strenge Downpass keurmerk verkregen. Dit keurmerk verenigt fabrikanten die zich houden aan de gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn. Het staat garant voor goede leefomstandigheden waarin de dieren opgroeien én dat de dons diervriendelijk is verkregen. Het is door de hele productieketen traceerbaar,

Onafhankelijke partijen controleren de productie en behandeling van het dons. Zo wordt er periodiek gecontroleerd of de gebruikte materialen voldoen aan de Europese norm. Een van deze eisen is dat de vulling zorgvuldig is gereinigd en gedroogd op een temperatuur van tenminste 100ºC waardoor deze volledig anti-bacterieel en schoon is.

Eigenschappen van eendendons:

Eendendons is een populair vulmateriaal voor donzen dekbedden vanwege de volgende eigenschappen:

Uitstekende isolatie: Eendendons heeft een natuurlijke isolerende werking, waardoor het de warmte vasthoudt en je comfortabel houdt tijdens koude nachten.
Ademend vermogen: Eendendons heeft een hoog ademend vermogen, waardoor het vocht reguleert en een droog en comfortabel slaapklimaat bevordert.
Lichtgewicht: Eendendons is licht van gewicht, waardoor het dekbed comfortabel en gemakkelijk hanteerbaar is.
Duurzaamheid: Goed onderhouden eendendons kan lang meegaan, waardoor je jarenlang kunt genieten van je Prestige dekbed.

Ervaar het Prestige dekbed van Jonk in onze beddenwinkel

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen