Pullman Boxspring Belleville

Vanaf € 3.799

Stijlvolle boxspring combinatie uit de Silverline collectie van Pullman. Het hoofdbord is elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af. Ontdek de Pullman boxspring Belleville.

Lees meer

Private shopping
Onze Pullman collectie vindt u in:
Merk
Pullman
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm
Uitvoering
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Stofgroep
Standaard stof
Boxspring Hoogte
23 cm
Hoofdbord
Belleville
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte
Hoofdbord Hoogte
Ca. 116 cm
Matras
2x Silverline Premier matrassen
Topper
niet inbegrepen
Poten
inclusief

Stijlvolle boxspring combinatie uit de Silverline collectie van Pullman. Het hoofdbord is elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af. Ontdek de Pullman boxspring Belleville.

Fraai vormgegeven boxspring combinatie uit de boxspring collectie van Pullman. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 110 cm. Een mooi en praktisch hoofdbord dat zelfs onder een schuin dak prima zal passen. De strakke afwerking maakt deze boxspring tot een rustig en modern geheel dat met een eigen stofkeuze altijd mooi past bij uw interieur. De subtiel rond aflopende hoeken laten deze boxspring uitspringen tussen de rest.

De Pullman boxspring Belleville is standaard opgebouwd uit twee Pullman Silverline boxspringbodems, 2x Pullman Silverline Premier matrassen en een hoofdbord Detroit.

Persoonlijk comfort met Pullman boxspring Belleville

Als uitvinder van de pocketveer matrassen is Pullman elke dag bezig om haar producten up to date te houden. Voorzien van de meest actuele technieken garanderen zij kwaliteit en ondersteuning die tot de top van de beddenmarkt behoort. De Pullman boxspring Detroit is hierop geen uitzondering. Door de Classic boxspringbodems wordt uw lichaam goed ondersteund.

Afhankelijk van uw behoefte aan ondersteuning en comfort kan deze boxspring nog geheel naar wenst worden aangepast. Zo kan de boxspring worden vervangen door een Silverline of Goldline pocketbox. De matrassen worden gecombineerd met diverse afdek lagen en topdek matrassen voor een perfect aansluitend comfort. Om dit comfort optimaal te kunnen ervaren en uw eigen ondersteuning te vinden nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel voor Vakkundig Advies en kom proef liggen om úw optimale boxspring te vinden.

De Pullman boxspring Belleville is standaard opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
1 x Hoofdbord Belleville, Bed breedte +116 cm hoog.
Bodems
2 x Vlakke- of elektrisch verstelbare Silverline boxsprings.
Matrassen
2x Silverline Premier matrassen (best getest)
Poten
2 x Set standaard poten.
Stof
Getoonde stof: Veluto 400 brown
Te combineren met alle standaard en luxe stoffen van Pullman.

Let op: Anders dan de genoemde maten zijn niet leverbaar. Rondom stofferen mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.


Optioneel

  • Dit hoofdbord wordt aan de achterzijde standaard van zwart vlies voorzien. Indien u het hoofdbord aan de achterzijde wilt laten mee-stofferen, geldt hiervoor een meerprijs van €200,-
  • Luxe Potenset tegen meerprijs; €100,- per boxspring combinatie

Gestoffeerde matrassen

Het is mogelijk de Pullman boxspring Belleville met gestoffeerde matrassen te krijgen.

Wanneer u voor deze optie kiest is het altijd geadviseerd een topdek matras bij passen voor het comfort. Bekijk de Pullman topdek matrassen collectie voor meer informatie over de verschillende materialen, comfort types en diktes.

Bekijk de topdek matrassen.


Meer informatie over Pullman boxspring Belleville?

Wilt u meer informatie over deze boxspring combinatie? Kom gerust langs in een van onze beddenwinkels. Wij staan altijd klaar met passend advies en een kopje koffie.

Samen nemen we de tijd om voor u het beste bed samen te stellen. Door middel van proef liggen op de Pullman Classic boxspring en Silverline Premier matrassen bepaalt u het comfort. Een slaapanalyse geeft u inzicht in uw beste comfort en zo vind u, naast het bed dat u het mooiste vindt, ook het beste comfort voor u.

Een concrete vraag stellen over formaat, stofkeuze of levertijd? Vul gerust het aanvraagformulier in en wij streven er naar u binnen 24 uur van passend advies of antwoord te voorzien.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen