Auping Original boxspring - Bold

Vanaf € 1.395

Een Auping boxspring is de perfecte basis voor iedere nacht. De Auping Original boxspring Bold is stoer en stevig. Heerlijk om lekker tegen aan te hangen. De Auping Original boxspring is met een tijdloos ontwerp samengesteld.

Lees meer

Private shopping
Onze Auping collectie vindt u in:
Merk
Auping
Afmeting (BxL)
80 x 200 cm
Uitvoering
Vlak
Stofgroep
Stofgroep A
Hoofdbord
Auping Original Bold
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte
Hoofdbord Hoogte
95 of 105 cm hoog (prijs gebaseerd op 95 cm hoogte)
Matras
Niet inbegrepen
Topper
Niet inbegrepen
Poten
Standaard potenset

Een Auping boxspring is de perfecte basis voor iedere nacht. De Auping Original boxspring Bold is stoer en stevig. Heerlijk om lekker tegen aan te hangen.

De Auping Original boxspring is met een tijdloos ontwerp samengesteld. Met veel aandacht voor detail en een hoogwaardige afwerking is een boxspring ontwikkeld die gezien mag worden in de slaapkamer. Door de boxspring poten van de Auping Original boxspring iets naar binnen te plaatsen lijkt deze boxspring te zweven. Het stoere en robuuste hoofdbord Bold is rondom gestoffeerd en geeft uw slaapkamer een moderne en stijlvolle look.

Ook als het gaat om ondersteuning onderscheid de Auping Original boxspring zich van de standaard. Een ondersteunende samenwerking tussen een spiraalbodem, pocketveren in de boxspring en de gestoffeerde matras zorgt voor een goede ondersteuning en ventilatie. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat u met deze boxspring een goede nachtrust tegemoet gaat.


De opbouw van de Auping Original boxspring

De Auping Original boxspring is luxe boxspring met inhoud. Wat deze samenstelling zo bijzonder maakt leggen we graag aan u uit.

De boxspring bodem bevat zowel een spiraalbodem als pocketveren. Deze combineert de ventilerende eigenschappen van een spiraalbodem met de drukverdeling van de pocketveren. Een Auping spiraalbodem is heel open en ventileert hierdoor extra goed. Dit stimuleert ook de doorademing van de boxspring erg goed. De pocketveren in zowel de boxspring als het matras zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt draaien in bed. Afhankelijk van uw voorkeur in comfort vind u met een passend topdek matras het beste comfort.

Met de Auping Original boxspring Bold bepaalt u.

Ieder mens is uniek, en heeft behoefte aan een andere ruimte in bed. Met de Auping Original boxspring Bold bepaalt ú de afmeting.

Breedte
Éen-persoons: 80, 90, 100 of 120 cm breed
Twee-persoons: 140, 160, 180 of 200 cm breed
Lengte:
Standaard: 200 cm lang
Extra: 210 of 220 cm lang mogelijk
Hoogte:
Leverbaar in 107 of 117 cm hoogte
Prijs gebaseerd op hoogte van 107 cm

Sta versteld van de mogelijkheden

Om het comfort en gemak van deze boxspring zelf te bepalen biedt Auping meerdere mogelijkheden.

Zo zijn er 4 verschillende boxspringbodems, 3 verschillende type matrassen, 4 verschillende hardheden en 3 verschillende comfort-types. Alleen door proef te liggen kunt u uzelf overtuigen van de beste keuze voor u.

De boxspring bodem wordt standaard in een niet verstelbare, of vlakke, uitvoering uitgevoerd. Het is daarnaast mogelijk om deze van 1, 2 of 3 motoren te voorzien. Hiermee versteld u de boxspring eenvoudig in de gewenste positie. Ideaal voor het lezen van een boek of het kijken naar de televisie. Ook als zorgfunctie is het verstellen van de boxspring een uitkomst. Het helpt u bij het vinden van een ergonomische zithouding en het opmaken gaat eenvoudiger met een verstelbare boxspring. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.


 NIEUW!  Een slimme bedbodem.

Nieuw in de bedbodems van Auping is de Smart Base. Een bedbodem die doormiddel van uw mobiele apparaat met u mee denkt en u kan helpen optimaal tot rust te komen. Lees meer...


Zonder zorgen slapen met een deelbare boxspring

De Auping Original Boxspring is ook verkrijgbaar in een deelbare variant.

Een deelbare boxspring houd in dat u bij een complete 2-persoons boxspring beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe kunt schuiven. Doordat de stevige poten voorzien zijn van wieltjes is dit in één handeling, zo gepiept. Op deze manier wordt het een stuk makkelijker om uw bed op te maken en hiermee uw slaapkamer schoon te houden.

Opzoek naar een deelbare boxspring? Maak een afspraak!

Bent u opzoek naar een deelbare boxspring of extra comfort opties? Bel gerust naar ons filiaal in Krimpen aan den IJssel om een persoonlijke afspraak te maken. 

Kom in contact


De Auping Original boxspring kleurt met u mee.

Auping streeft er naar uw boxspring perfect bij u aan te laten sluiten. Een uitgebreide kleuren- en stoffencollectie kan hier uiteraard niet ontbreken. 

Met meer dan 10 verschillende stoffen in samen 88 verschillende kleuren lijken de mogelijkheden eindeloos. Kom langs in de winkel om de verschillende stoffen en kleuren te ervaren en stel zo zelf uw eigen boxspring samen. Helemaal zoals u die wilt hebben.

U kunt de verschillende opties ook alvast online bekijken. Zo bent u goed voorbereid op uw bezoek aan onze beddenwinkel.

Bekijk de stoffen en kleuren


Ontdek de mogelijkheden bij Droomvlucht Slaapcomfort

Afhankelijk van uw slaapwensen stelt u uw Original boxspring samen met een matras of een gestoffeerde matras met topper.
Om uw Original boxspring compleet te maken is er daarnaast keuze uit een ruime selectie stoffen, kleuren, hoofd- en voetborden en accessoires.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen