Silvana Support - Climate Control molton kussensloop

Vanaf € 42,50

Een bijzonder, temperatuur-regulerende molton voor om de Silvana Support hoofdkussens. De molton kussenslopen van Silvana zijn speciaal ontwikkeld voor de Silvana Support hoofdkussens. Ze verbeteren de ventilatie, het comfort en helpen bij de opname van vocht.

Lees meer

Private shopping
Onze Silvana Support collectie vindt u in:
Merk
Silvana Support
Afmeting (BxL)
60 x 70 cm / 60 x 60 cm / 50 x 70 cm
Type
Contour

Een bijzonder, temperatuur-regulerende molton voor om de Silvana Support hoofdkussens.

De molton kussenslopen van Silvana zijn speciaal ontwikkeld voor de Silvana Support hoofdkussens. Ze verbeteren de ventilatie, het comfort en helpen bij de opname van vocht.

Kussenmolton met Outlast® voor extra temperatuur regulatie.

Daarnaast is deze molton voorzien van Outlast®, een textiel speciaal ontwikkeld voor astronauten. Dit textiel heeft de bijzonder eigenschap dat de warmte absorberende laag te veel geproduceerd lichaamstemperatuur opneemt en weer afgeeft op het moment dat dat weer nodig is. Op deze wijze reguleert een molton sloop waarin Outlast® is verwerkt de isolatiewaarde (en daarmee de lichaamstemperatuur).


De kussensloop is niet alleen heerlijk zacht en wasbaar op 60 °C, maar bovendien behandeld tegen huisstofmijt. Zo blijft uw kussen heerlijk comfortabel én beschermd voor een optimaal slaapklimaat.

Deze molton kussensloop is heeft een handige nekcontour zodat deze perfect aansluit op uw Silvana Support Hoofdkussen.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen