Boxstop antislip

€ 24,95

Deze antislip mat is ideaal om het verschuiven van uw matras of topdekmatras tegen te gaan.

Lees meer

Private shopping
Onze Sleep Sense collectie vindt u in:
Merk
Sleep Sense
Afmeting (BxL)
170 x 67 cm

Stop verschuiven met een boxstop antislip mat

Met de boxstop anti-slip mat is het verschuiven van uw matras of topdekmatras verleden tijd.

Wanneer u problemen ervaart met het verschuiven van een matras of topdek matras hebben wij dé oplossing voor u. Het antislip materiaal zorgt er voor dat uw boxspring, matras en topper als één geheel op zijn plek blijft.

Omdat een boxspring vaak voorzien is van een gladde spiegel (katoen) en de matras hier direct bovenop ligt, kan er verschuiving plaatsvinden. Dit treed met name op bij elektrisch verstelbare boxsprings, maar kan ook bij een vlakke boxspring voor irritatie zorgen.

Het is het vaak wenselijk een boxstop tussen de boxspringbodem en de matras te plaatsen. Hierdoor blijft deze beter liggen maar verminderd u niet de ventilatie van de matras of topdek matras.

In sommige gevallen is het echter wél wenselijk om een extra boxstop tussen de matras en de topdekmatras te leggen. Zo voorkomt u dat de delen van de boxspring gaan schuiven en blijft de combinatie als één geheel, netjes op zijn plaats.

De boxstop is verkrijgbaar in 1 maat en past onder elke éénpersoons (top)matras. Heeft u een tweepersoons (top)matras, dan heeft u 2 boxstops nodig.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen