Sleep Sense

Sleep Sense bij Droomvlucht Slaapcomfort

Ontdek de huiscollectie van Droomvlucht Slaapcomfort. Maak kennis met Sleep Sense. Al ruim 20 jaar levert Droomvlucht Slaapcomfort boxsprings en matrassen aan projecten door heel Nederland. Hieruit is een diverse en kwalitatieve huiscollectie ontstaan. Deze collectie noemen wij Sleep Sense. Want een goed bed lijkt vanzelfsprekend, maar na ons advies klinkt het logisch.

We make sense. Sleep Sense.


Een goede boxspring? Sleep Sense heeft het.

Wanneer u opzoek bent naar een kwalitatief goede boxspring zonder al te veel poespas dan bent u met een boxspring van Sleep Sense aan het juiste adres. Nederlands vakmanschap zonder gedoe, daar staat de huiscollectie van Droomvlucht Slaapcomfort voor.

Vanuit diverse atteliers en beddenmakers in Nederland wordt een kwalitatief goede boxspring helemaal op maat voor u gemaakt. 

Sleep Sense; een huiscollectie van kwaliteit 

Onze boxsprings uit de Sleep Sense collectie worden o.a. geproduceerd door Boxspring Design, Key west Bedding en Bedding Concepts. De veelzijdigheid, kwaliteit en korte levertijd zijn redenen genoeg voor u om uzelf bekend te maken met ons assortiment en haar mogelijkheden.


Sleep Sense; comfort en keuzevrijheid.

Met de boxsprings van Sleep Sense bij Droomvlucht Slaapcomfort heeft u keuze uit een aantal uitgesproken modellen. Ga voor een standaard boxspring met 13 verschillende hoofdbord designs. 

De boxsprings zijn zowel vlak als elektrisch verstelbaar verkrijgbaar. U maakt de boxspring compleet met een pocketveer matras, welke altijd mooi mee-gestoffeerd wordt met de boxspring bodem. Door het comfort zelf uit te zoeken met een topdekmatras naar keuze slaapt u voortaan heerlijk comfortabel.

Stoffen en poten

Laat u niet tegenhouden door een afwijkende kleur. Er zijn namelijk meer dan 50 kleuren beschikbaar in 8 verschillende stoffen. Daarbij kunt u zelf de kleur van de pootjes bepalen. Een mooie conische poot of een blokpoot behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor staat de boxspring mooi hoog op de poten en dit is praktisch tijdens het schoonmaken.