zonnig-opstaan
bed Pasen Voordeel korting

Een stralend Paasweekend in onze beddenwinkels!

Hoewel de weersvooruitzichten misschien wat somber zijn voor dit weekend, willen wij bij Droomvlucht Slaapcomfort ervoor zorgen dat jullie een stralend weekend tegemoet gaan. Daarom nodigen we jullie uit om langs te komen in onze beddenwinkels, waar we een zonnetje van voordeel bieden dat kan oplopen tot maar liefst 40%!

Onze beddenwinkels zijn 2e Paasdag open van 11:00 tot 17:00 uur

Als u op zoek bent naar een nieuw bed, matras of ander slaapcomfort, dan is dit het perfecte moment om onze winkels te bezoeken. Waarom? Omdat we niet alleen het beste slaapcomfort bieden, maar ook onweerstaanbare aanbiedingen die u niet wilt missen.

img-7134
De weersverwachting voor 2e Paasdag is niet best. Maar in onze winkel schijnt de zon.

 

Zonnig Pasen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Hier zijn een paar redenen waarom u dit weekend bij ons langs moet komen:

  1. Toonzaalmodellen met korting: In onze winkels hebben we een breed scala aan toonzaalmodellen die we met flinke kortingen aanbieden. Deze modellen zijn van topkwaliteit en bieden het comfort waar je naar verlangt, maar dan voor een fractie van de oorspronkelijke prijs. Mis deze kans niet om een koopje te scoren en uw slaapkamer een upgrade te geven.
    Bekijk een selectie online
  2. Promoties op grote beddenmerken: We zijn trots op onze samenwerking met enkele van de grootste beddenmerken uit nederland en daarbuiten. Dit weekend hebben we speciale promoties op diverse grote merken, zodat u kunt profiteren van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen.
    Bekijk de merkpromoties

Komt u met Pasen langs bij Droomvlucht Slaapcomfort?

Dus, waar wacht u nog op? Breng een bezoek aan Droomvlucht Slaapcomfort en laat ons u helpen met het vinden van uw perfecte nieuwe bed.

Onze vriendelijke adviseurs staan klaar om u te adviseren en ervoor te zorgen dat u, ondanks het weer, met een zonnig humeur de deur uitgaat.

Laten we dit weekend stralend maken, zelfs als de zon niet schijnt. We hopen je binnenkort in een van onze winkels te verwelkomen!